Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Με κούριερ σε χρέωση Δημάρχου έφθασε στο Μέγαρο η υπογραφή του Βασίλη Ρουχωτά !

  
Αναδημοσίευση  απο την    KEFALONIAPRESS
 
 Η πρόσκληση με την πρωτότυπη υπογραφή του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου Βασίλη Ρουχωτά, έφθασε στο Μέγαρο με κούριερ (καθώς ο κ. Ρουχωτάς λείπει για οικογενειακούς λόγους στην Αθήνα).  
 Και έφθασε με χρέωση του Δήμου. Ο κούριερ δεν την παρέδιδε αν δεν πληρωνόταν η εταιρία, οπότε ο Δήμαρχος μάλλον την πλήρωσε από την τσέπη του καθώς τέτοιο έξοδο δεν είχε προϋπολογιστεί..
 Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν αναχωρήσει για Αθήνα ο κ. Ρουχωτάς , ζήτησε από τους αρμοδίους του Δήμου να υπογράψει την πρόσκληση για το Δημοτικό  Συμβούλιο στις 6 Γενάρη που θα εκλέξει το νέο προεδρείο και τις επιτροπές, του Δημοτικού Συμβουλίου, ουδείς όμως εκ των αρμοδίων του Μεγάρου του έδωσε σημασία. Τον διαβεβαίωναν ότι σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορεί να κάνει αυτός καθώς έχει διαγραφεί από τον Δήμαρχο και είναι Ανεξαρτητος. Οσο και να προσπάθησε να τους πείσει ο Ρουχωτάς, ότι δεν είναι έτσι, ότι αυτός πρέπει να συγκαλέσει το δημοτικό συμβούλιο και «σας παρακαλώ πολύ επειδή φεύγω για σοβαρό οικογενειακό θέμα, φέρτε να υπογράψω μην με ψάχνετε..» Μπα!
 Τελικά   το  Μέγαρο μάλλον έμαθε τα μαντάτα από το δημοσίευμα του Kefalonia Press. Και με βούλα υπουργού: ο Β. Ρουχωτάς θα συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 Γενάρη)
Το Υπουργείο εσωτερικών δημοσίευσε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ απάντηση σε ερώτηση του Δήμου Κεφαλλονιάς για το αν έχει ή όχι το δικαίωμα της σύγκλησης του σώματος ο Ανεξάρτητος Βασίλης Ρουχωτάς , ότι και βεβαίως το όχι, και ότι ουδέποτε ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος χάνει την εκτίμηση των ψηφοφόρων του παρά μόνο εάν δεν ξαναψηφιστεί από τους δημότες.  Τόμπολα!
 Ο Ρουχωτάς έφυγε άπραγος για την Αθήνα και απλά περίμενε την δημοσιοποίηση της εγκυκλίου του Υπουργείου. Πικαρισμένος από την αντιμετώπιση του Μεγάρου, τους έστειλε λοιπόν την υπογραφή του με κούριερ με χρέωση του Δήμαρχου….   Δέκα μέρες τους έλεγε, φέρτε να υπογράψω και του λέγανε «όνειρο βλέπεις»..
 Ιδού λοιπόν η υπογραφή Ρουχωτά για την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι όπως σας το είχαμε πει από τον Αύγουστο.. (Ισορροπίες τρόμου στο Δημοτικό Συμβούλιο , αλλά η κόλαση θα έρθει στις 6 Γενάρη!!)
 Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… 
Πιάστε θέσεις! Θα απολαύσουμε υπερ θέαμα !  
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου