Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

"Στα όπλα" οι Ένοπλες Δυνάμεις…


"Πολεμική επιχείρηση" στο Ανατολικό Αιγαίο (φώτο)




Σε κατάσταση γενικού συναγερμού βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας εδώ και λίγες ώρες με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου.
Τις πρωινές ώρες της 23ης Ιανουαρίου, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης, στο πλαίσιο άσκησης ¨Πυρπολητής 1/13¨, με σκοπό τηνκατάληψη- ανακατάληψη αεροδρομίου νησιού του Ανατολικού Αιγαίου, τηνεξασφάλισή του για δυνατότητα υποδοχής επιπλέον αερομεταφερόμενων δυνάμεων και ταυτόχρονηενεργοποίηση του συνόλου του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη άσκηση που έχει διαταχθεί χωρίς προειδοποίηση τους τελευταίους μήνες. 
On Alert

Άμεση αντίδραση των μαχητών της νήσου Σάμου στους ...''Εισβολείς'' (φώτο)!


Μόνο στον ύπνο δεν πιάστηκε η άμυνα της νήσου Σάμου από τους Καταδρομείς της Δυνάμεως Δέλτα που επιχείρησαν Αιφνιδιαστική αεροαπόβαση στο αεροδρόμιο του νησιού !


Ολες οι διαθέσιμες Δυνάμεις του νησιού μπήκαν σε επιφυλακή από την ψιλή άμμο μέχρι το Καρλόβασι ...¨ολοι στη μάχη ήταν η διαταγή για την απόκρουση των εχθρικών δυνάμεων ,άνδρες και γυναίκες!


Οι χρόνοι αντιδράσεως του προσωπικού άριστοι ,ο χρόνος της επίθεσης των δυνάμεων εισβολής πέραν των ταχύτερων ...Απόλυτη ικανοποίηση στα Επιτελεία !






φωτογραφίες απο την επιχείρηση και την επάνδρωση των φυλακίων με τα αντααβακικά πυροβολεία στην κορφή του Κότσικα !
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου