Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

μερικοί σχολιασμοί στο ένα δρομολόγιο την εβδομάδα από Ανέζ








  • Dionysios Stinios Είναι αλήθεια αυτό. Το καράβι πήρε κενά που αφήνουν τα άλλα καράβια και έτσι βγήκε το πρόγραμμα, λίγο - πολύ. Με αρκετό παρασκήνιο, βέβαια.

  • Mabo Shop Kefalonias Mabo Shop Kefalonias
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ -ΚΥΛΛΗΝΗ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.ΑΠΟΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΡΙΤΗΣ ΑΝΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.
    !
  • Grigoris Kar Κατι πολυ σημαντικο, περαν του οτι "κερδιστηκαν" αυτα τα δρομολογια, ειναι οι ανταποκρισεις με τα λεωφορεια!!!

  • Dionysios Stinios Σωστά, Grigoris Kar. Στον τομέα του ΚΤΕΛ υπάρχει άλλη μια "αναμέτρηση" σε εξέλιξη. Όσον αφορά την υπόδειξη του Mabo Shop Kefalonias, σίγουρα έχετε μεγαλύτερη εμπειρία στη νοοτροπία των Κεφαλονιτών, ως ταξιδιωτών, και το έχω μεταφέρει στο γραφείο της ΑΝΕΖ. Ίσως να είναι πιο επιτυχής η επιλογή του Σαββάτου και πρέπει να εξεταστεί. Η ερμηνεία της επιλογής μιας καθημερινής, είναι ο στόχος να εξυπηρετηθεί μέσω Κυλλήνης κάποιος Κεφαλονίτης που ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ στη Ζάκυνθο (και αντίστροφα), άρα εκτός Σαββατοκύριακου. Υπενθυμίζω κάτι που αναφέρθηκε σε σχόλιο άλλου post, ότι δηλαδή εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα το εισιτήριο που θα εκδοθεί στην Κεφαλονιά για την Κυλλήνη θα ισχύει και για όποιον επιβάτη συνεχίσει μέχρι τη Ζάκυνθο με το ίδιο πλοίο, λίγο μετά. Το ίδιο στη διαδρομή Ζάκ - Κυλ - Κεφ.

  • Mabo Shop Kefalonias AN ENAΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΕΡΡΥ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΥΛΛΗΝΗ η ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΤΗΣ SKYEXPRESS ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ [ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ,ΓΟΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ,ΕΚΘΕΣΕΙΣ ] ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟ 14,00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ .

    ΕΠΙΣΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Τα παραπάνω σχόλια είναι απόσπασμα από το http://www.facebook.com/groups/anezsa/, μια ομάδα facebook, στην οποία υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στον καθένα, μετά από σχετικό του αίτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή