Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΛΕΝΑ ΚΡΑΣΣΑ


Θεμα: Για δειτε αυτο το Video..!!!!!!!!!!!! KAΤΙ   ΘΥΜΙΖΕΙ.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το βίντεο να το ξαναδείτε και να το ξαναδείτε και να το ξαναδείτε και….

    ΄Το κυριότερο σημείο είναι το διεθνές κύκλωμα που προσφέρει ακριβείς πληροφορίες για την ψυχοσύνθεση γενικώς των κατά τόπους λαών και τις εκάστοτε αντιδράσεις των σε πειραματικές διασκορπίσεις αλλοπρόσαλλων και αθώων φαινομενικά ειδήσεων, ώστε με τις παρεχόμενες πληροφορίες να γίνονται «χειρουργικές» καθ΄ ολοκληρία παρεμβάσεις στη φαιά ουσία.

    Η τεχνολογία έχει απλουστεύσει τόσο τα πράγματα που αν δεν υπάρξει η ανάλογη παιδεία από τη βασική ακόμα εκπαίδευση (και είναι πολύ δύσκολο), οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε έναν νέο μεσαίωνα και δε μπορώ να σκεφτώ πως θα ξαναϋπάρξουν μυαλά που θα φέρουν αναγέννηση.

    Αν όλα αυτά τα θεωρείτε αστεία θα σας πω κάτι απλό. Μικρός άκουγα από τη νόνα μου για τη δευτέρα παρουσία και γέλαγα, σήμερα βλέπω και ακούω όλα αυτά για την «δευτέρα παρουσία» των Μάγια και κλαίω. Προχωράμε μπροστά, ή όπισθεν ολοταχώς??
    Ο κόσμος πλέον ενδιαφέρεται για την ωραία εμφάνιση του αυτοκινήτου του, δε το βλέπει σαν εργαλείο. Δεν τον ενδιαφέρει αν του τοποθέτησαν τη μηχανή ανάποδα και έχει μια ταχύτητα για μπροστά και έξι για όπισθεν, αν έχει μεταλλικό χρώμα τον ενδιαφέρει.

    Μπορεί να σας κούρασα συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ,,, ΜΗΝ ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ,, 16 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ,, ΑΣ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕ!! ΧΑΧΑ
    ΣΤΙΣ 22 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!,, ΑΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ! (ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΜΑΣΤΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΑΞΑ ΠΟΝΗΡΟ ΤΙΤΛΟ,,ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ) ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑ 650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ! ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή