Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ, ΕΚΑΝΑΝ ,ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΚΩΝΟ!

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

***Pizza c cono*** : ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ***Pizza c cono & Frutty c cono*** ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Η J. G. BIK. SERVICES L.T.D., εταιρεία που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών σε παροχή υπηρεσιών εστίασης & ψυχαγωγίας, έχει αναπτύξει μια μοναδική τεχνολογία που αποτυπώνεται στην υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση των προϊόντων που διαθέτει.Έρχεται να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις του street food με το νέο concept PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO.  Η PIZZA C CONO είναι η πρώτη πίτσα σε χωνάκι ενώ το FRUTTY C CONO συνδυάζει τη δροσιά με τις θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων και των συνοδευτικών toppings σε τρεις μορφές: Με frozen yogurt, ice-cream, crème patisserie.



Με οδηγό την τεχνογνωσία της και έχοντας στην κατοχή της ένα δυνατό και πρωτότυπο brand name το 

PIZZA C CONO & FRUTTI C CONO απευθύνεται σε όλους αυτούς πού θέλουν να επενδύσουν σε μια καινοτόμο και παράλληλα κερδοφόρο επιχείρηση.

Ειδικά για την Ελλάδα,το πλάνο της εταιρείας J. G. BIK.SERVICES L.T.D. είναι να προσφέρει μια ανταγωνιστική - επιχειρηματική και παράλληλα αναπτυξιακή ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους και να τους δώσει την δυνατότητα να είναι αυτοί οι πρώτοι στον νομό τους πού έβαλαν την πίτσα σε…χωνάκι.
Το άνοιγμα καταστήματος σε κάθε νομό είναι ο κύριος σκοπός της εταιρείας, η οποία προσφέρει μια χαμηλού κόστους επένδυση και ένα προϊόν ιδιαίτερα προσιτό στο ευρύ κοινό στην αγορά του street food.
Τώρα το χωνάκι δεν είναι μόνο για παγωτό!
www.pizzaccono.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου