Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!! (Και το Πασόκ, παθαίνει Σοκ, και μένει σε Κόμα)


Την δημιουργία της πολιτικής κίνησης ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος


A.Λοβέρδος
A.Λοβέρδος
Πολιτική πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός «σύγχρονου ευρωπαϊκού κόμματος» στο χώρο της κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο νέος φορέας ονομάζεται ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην προσωπική του σελίδα, ο κ. Λοβέρδος:
«Ιδρύσαμε την ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. ( Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας). Καλούμε όποιον συμφωνεί με τις απόψεις και τους σκοπούς μας, να υπογράψει την διακήρυξη στο διαδυκτιακό τόπο www.rikssy.gr».
Στην ιδρυτική διακήρυξη αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Το ελληνικό έθνος, εντός και εκτός του ελληνικού κράτους, έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου επί χιλιετίες. Σήμερα για μια ακόμη φορά, ο ελληνικός λαός, αν και δεν βρίσκεται σε εθνικό ή εμφύλιο πόλεμο, δεινοπαθεί κάτω από μία πολυετή οικονομική κρίση με δραματικές διαστάσεις. Η δοκιμασία είναι σκληρή, αλλά θα την ξεπεράσουμε» και προσθέτει:
«Η ιλιγγιώδης ταχύτητα με την οποία καταρρέει η ελληνική οικονομία και οι τρομακτικές επιπτώσεις της για την πλειονότητα των ελλήνων πολιτών είναι εν πολλοίς συνέπεια της ευδαιμονικής Δημοκρατίας, του σκοτεινού προσώπου της Μεταπολίτευσης που μας οδήγησε στον γκρεμό. Πλην όμως, θέλοντας και μη, άνοιξαν τα μάτια μας. Είδαμε από τί πάσχουμε ακριβώς. Κανείς δεν μπορεί πλέον να πει πως δεν βλέπει».
Στα ιδρυτικά μέλη αναφέρονται αναλυτικά: Στον σύνδεσμο  http://www.kefaloniatoday.com/2012/12/03/tin-dimiourgia-tis-politikis-kinisis-ri-k-s-si-anakinose-o-andreas-loverdos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου