Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

Ίχνη  μια άλλης εποχής

Στα ίχνη  μια άλλης εποχής, ξεχασμένα όνειρα,  παλιά παραμύθια .
 Η αλήθεια  που είναι? ποιος την ξέρει ? Οι μαρτυρίες από διάφορους ανθρώπους, οι εξηγήσεις των παππούδων μας  αφήνει να πλανάτε   κάτι το απίστευτο στην περιοχή μας,
 Μερικές φωτογραφίες  από τα βάθη της σπηλιάς  που από τα παιδικά μου χρόνια  είχα να επισκεφτώ, θυμάμαι λεπτομερώς  τα λόγια του πατέρα μου  και αυτά που είχε  διηγηθεί ο παππούς  μου !, παραμύθια με Δρακόντους! ? ίσως. 
 Μια έρευνα  επιστημονική πάντως κατά την δικιά μου γνώση  δεν έχει γίνει .
 Ο πατέρας μου έλεγε  ότι μια ομάδα Ιταλών  την είχα εντοπίσει  τότε  με τον πόλεμο το 1940 όταν πήγαιναν  με τα μουλάρια τους να πάρουν νερό από την πηγή , κατέγραψαν όλα τα στοιχεία  σε κάποιων χάρτη ,ακόμη και το καμίνι υπήρχε εκεί , που αργότερα ο μπάρμπας  μου ο Τάσης το μετέτρεψαν σε ασβεστοκάμινο ,εξάλλου μερικά πήλινα ευρήματα  που παρέδωσα στον αρχαιολόγο μαρτυρούν την ύπαρξη των προγονών στην περιοχή μας .Πιο πάνω προς στο δάσος στο παλιό μονοπάτι που πηγαίνει προς στο  βρόχινα, βόρια δυτικά στα διακόσια πενήντα μέτρα βρισκόταν  μια μεγάλη πέτρινη πλάκα  περίπου δυο τετραγωνικά  και περίπου είκοσι πόντους πάχος στο έδαφος, δηλαδή ασήκωτη, όμως καθώς παίζαμε επάνω έδινε την αίσθηση ότι ήταν  κενό από κάτω.   Σήμερα η άγρια φύση κυριαρχεί  και εξαφανίζει καλύπτοντας τα πάντα  και το κάθε σημάδι που είχε αποτυπωθεί στην μνήμη μας .Εγώ δεν είμαι επιστήμων αυτού του είδους για να αναλύσω περισσότερα,  απλός οι παρατηρήσεις μου μπορεί να είναι χρήσιμες για κάποια πιθανή έρευνα.
 Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το νερό τρέχει όπως πάντα μέσα από τον βράχο ..
 Η αδιαφορία της πολιτείας πολλές  φορές αφήνει  τέτοια  θέματα  να ξεχασθούν μέσα στο βάθος του χρόνο  υποτιμώντας τις ρίζες των προγόνων μας .
  Γεώργιος Μεταξάς 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου