Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ MEGA,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ


Για την αναμέτρηση της Βοσνίας με την Ελλάδα μίλησε ο Σάφετ Σούσιτς, αναφέροντας ότι το φαβορί είναι η Εθνική μας ομάδα που ανήκει στις καλύτερες του κόσμου.
«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, συμπαγής, με γενναίους παίκτες και είναι φαβορί», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σάφετ Σούσιτς στον Τύπο της Βοσνίας.


«Αυτή την στιγμή η Ελλάδα είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας αλλά είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα με γενναίους παίκτες. Δεν θα σε πιέσει, αλλά θα σου κάνει 1-2 φάσεις και θα σου βάλει το γκολ», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια τόνισε: «Ξέρω ότι γυρίζει ο Καραγκούνης, ο Σαμαράς, ο Σαλπιγγίδης, αλλά μαθαίνω πως θα λείπει ο Παπαδόπουλος. Εμείς θα παίξουμε ανοικτά για να πετύχουμε 1-2 γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί. Παίζει στο γήπεδό της, και δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς. Δεν θέλω να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Μας χαλά την ψυχολογία και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Θα είναι δύσκολο να αντιδράσουμε, ειδικά τώρα που θα παίζουμε σε ένα ελληνικό γήπεδο που όλοι ξέρουμε πως είναι η ατμόσφαιρα».

Για να καταλήξει ο Σάφετ Σούσιτς αναφερόμενος στον Πιάνιτς: «Έχει πρόβλημα με τη μέση του. Θα κάνει εξετάσεις και δεν μπορώ να ρισκάρω γιατί θέλω σίγουρα να τον έχω έτοιμο με την Λιθουανία. Έχουμε κι άλλους παίκτες. Έχουν διαφορετική ψυχολογία. Πάμε με πρόθεση να παίξουμε και να πάρουμε την νίκη», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου