Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ακυρώνονται τα ρεπορταζ του Kefalonia Press απο τον Αγιο


 
  • Το Ηγουμενικό Συμβούλιο δεν επέτρεψε στο τηλεοπτικό συνεργείο του Kefalonia Press
  • να καλύψει τις προετοιμασίες της γιορτής του Αγίου.
 
 
Xωρίς προηγούμενη ενημέρωση και αφού το συνεργείο του Kefalonia Press  έφθασε στη Μονή του Αγίου Γερασίμου, την προσυμφωνημένη ώρα, η ηγουμένη μας ανακοίνωσε την απόφαση του Ηγουμενικού Συμβουλίου να μην επιτραπεί η είσοδος στις κάμερες του kefalonia Press, ούτε καν η φωτογραφική μηχανή ,στους χώρους του Ηγουμενείου.
 Μπορούσαμε να επισκεφτούμε μόνο την εκκλησία . Η εκκλησία όμως ήταν κλειστή , άρα και αδύνατη η τεχνική προετοιμασία για καλύψουμε τον Εσπερινό και την Λειτουργία αύριο.
 Βεβαίως η αγία ηγουμένη ως οικοδέσποινα του Ηγουμενείου  έχει το δικαίωμα να ανοίγει και να κλείνει την πόρτα της όπου επιθυμεί. Μόνο που τόσο η ίδια όσο και το ηγουμενικό συμβούλιο δεν συνειδητοποίησαν ότι δεν έκλεισαν την πόρτα τους στο συνεργείο του Kefalonia Press αλλά στους χιλιάδες Κεφαλονίτες  που περίμεναν να δουν τον Άγιο και την λειτουργία.
Να υπενθυμίσουμε ότι επί τέσσερα χρόνια κάθε τέτοια μέρα οι κάμερες του Kefalonia press ήταν στην Μονή και κάλυπταν τις προετοιμασίες για την γιορτή.  Πέρυσι καλύψαμε για πρώτη φορά ζωντανά και τον Εσπερινό και την Λειτουργία, δίνοντας την ευκαιρία σε  περισσότερους από 11.000 Κεφαλονίτες ,σε ΑΘήνα και όλο τον κόσμο , να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του νησιού μας. 
Εφέτος άλλες οι βουλές του Ηγουμενικού Συμβουλίου.  Στην κρίση σας!


Παρασκευή 19.10.12
new  KTEΛ :πρόσληψη υπαλλήλου στο Αργοστόλι
ktel_kefalonias300.jpg
 
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου