Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

Η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη 12η γιορτή της Ελληνικής Νεολαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο άλσος του Ελληνικού Στρατού, στο Γουδί, είναι έτοιμη να βγει στους δρόμους για να παρελάσει είναι η Χρυσή Αυγή.

Στην είσοδο του πάρκου θα μοιράζονται μαύρες μπλούζες με το σήμα της Χρυσής Αυγής, από τα μεγάφωνα θα ακούγονται εθνικιστικά εμβατήρια και η πρόσκληση αφορά μόνο σε Έλληνες.

Στο Γουδί θα παραβρεθεί σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.
Ο «πονοκέφαλος» της «Χρυσής Αυγής»

 Φέτος, η μικρή λεπτομέρεια και η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι, λεπτομέρεια που θα προκαλέσει πονοκεφάλους σε πολλούς στρατηγούς - σχεδιαστές επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ αλλά και σε πολλούς δημάρχους είναι και η συμμετοχή της «Χρυσής Αυγής» στις εξέδρες των επισήμων, καθώς -σύμφωνα με το Πρωτόκολλο- εκπροσωπούνται όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. 

Ωστόσο, οι προθέσεις των κομμάτων της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς είναι σαφείς: κανείς από το συγκεκριμένο κόμμα να μην παραβρεθεί, αλλιώς... 

Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου