Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Στην Αθήνα η Μέρκελ την Τρίτη!


Στην Αθήνα η Μέρκελ
Στην Αθήνα θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη η Άνγκελα Μέρκελ, ανακοίνωσε η γερμανική καγκελαρία. Τη «χαρά» της κυβέρνησης για την επίσκεψη γνωστοποίησε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Το Βερολίνο κάνει λόγο για «επίσκεψη εργασίας», στη διάρκεια της οποίας θα συζητήσει με τον Αντώνη Σαμαρά «την κατάσταση στην Ελλάδα, την κατάσταση στην ευρωζώνη, διεθνή θέματα και τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών»
Η ηγέτιδα της Γερμανία θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους μία ημέρα μετά τη σύνοδο του Eurogroup, κατά την οποία ο Γιάννης Στουρνάρας θα επιχειρήσει να«πείσει» τους ομολόγους του ότι το πρόγραμμα περικοπών που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση είναι υλοποιήσιμο.
«Χαιρόμαστε για την αποδοχή από την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ της πρόσκλησης που της είχε απευθύνει ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς», δήλωσε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, που η Καγκελάριος της Γερμανίας επισκέπτεται την Ελλάδα. Η επίσκεψη αυτή είναι πολύ θετική για την ενίσχυση των παραδοσιακών δεσμών των δύο κρατών και σίγουρα θα αποτελέσει ένα περαιτέρω βήμα για τις σημαντικές μελλοντικές ευρωπαϊκές αποφάσεις», πρόσθεσε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Στο παρελθόν η Άνγκελα Μέρκελ έχει δεχτεί σφοδρές επικρίσεις από τους πολιτικούς αντιπάλους της επειδή δεν έχει επισκεφθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης την Ελλάδα.
Αντίδρασεις
Σε συμβολικό αποκλεισμό της γερμανικής πρεσβείας, στις έξι το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης, καλούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους πολίτες.
matrix24 και  inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου