Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΕΛΛ. ΤΑΙΝΙΕΣ,, ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ



Είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική, αλλά... όταν είδε τα όσα συμβαίνουν έξω, αποφάσισε πως ήταν καλύτερα μέσα και επέστρεψε με εισβολή!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ  ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ 
Το είδαμε κι αυτό! Γνωστός Τρικαλινός, μην αντέχοντας τα όσα γύρω μας συμβαίνουν πήδηξε τη μάντρα ψυχιατρικής κλινικής της πόλης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (01-10-2012) και μπήκε μέσα…

Το περιστατικό άρχισε να εξελίσσεται από νωρίς το απόγευμα όταν ο ψυχίατρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου ειδοποιήθηκε από το προσωπικό της Κλινικής του ότι είναι ένας… απ’ έξω και προσπαθεί να πηδήξει τα κάγκελα και να μπει μέσα!

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, οι... από μέσα κοίταγαν με αγωνία και απορία την προσπάθεια που κατέβαλε, ενώ την ίδια ώρα ειδοποιούνταν περιπολικό της αστυνομίας για να επαναφέρει τον αγωνιούντα Τρικαλινό στην τάξη. «Είναι από τα… σπάνια περιστατικά» λέει ο Γιώργος Οικονόμου «συνήθως οι από… μέσα προσπαθούν να πηδήξουν τα κάγκελα να βγουν έξω στον κόσμο. Ζήσαμε να δούμε το αντίστροφο»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου είχε νοσηλευτεί παλιότερα σε Κλινική, αλλά μην αντέχοντας τον… έξω κόσμο επιδίωξε την επιστροφή! Όπως έλεγε και η μεγάλη Ελένη Βιτάλη… «Ανοίχτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος έξω, να δω αν είναι πιο τρελοί οι μέσα απ' τους απ' έξω»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου