Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

‘Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το Πήδημα’!


Η … ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Γράφει  ο  Γερ.Βαλσαμής
Όταν η … αδιαφορία και η απαξίωση, πιστά στο ραντεβού τους με την αποκατάσταση των νοημάτων τους, γυρίζουν μπούμερανγκ στην κεφαλή της ντόπιας εξουσίας!!!


… ‘‘γιατί δεν κάνετε ένα δημοψήφισμα να δούμε αν έχετε δίκιο; Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι, αν το τολμήσετε, θα αποδεχτούμε το αποτέλεσμά του, σεβόμενοι τη θέληση των συμπατριωτών μας’’…

Η παραπάνω ΠΡΟΚΛΗΣΗ, προέρχεται από την ΧΑ (Χρυσή Αυγή) Κεφαλονιάς, πρός την Δημοτική αρχή, με αφορμή ένα σήριαλ που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, στην απαίτηση της ΧΑ για αποκατάσταση του αγάλματος του Ι. Μεταξά.


Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με το θέμα ΧΑ, αλλά με τις πράξεις και παραλείψεις ετών των επίσημων φορέων του Δήμου για το σχετικό θέμα. Πράξεις και παραλείψεις, ασυνείδητα αίολες και χωρίς καμιά νομική, πολιτική ή άλλη κάλυψη. Δεν είναι δικό μας συμπέρασμα αυτό, αλλά η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ απάντηση του Δήμου Κεφαλονιάς στο επίσημο αίτημα της ΧΑ για την αποκατάσταση του αγάλματος. Ποια ήταν η απάντηση αυτή; Διαβάστε την προσεκτικά και θα διαπιστώσετε το απόλυτο ξεγύμνωμα της ντόπιας εξουσίας:

… ‘‘Η φύλαξη, η συντήρηση και η προστασία του αγάλματος του Ι. Μεταξά είναι θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Κεφαλονιάς…Ο Δήμος Κεφαλονιάς πρόκειται να επιληφθεί αυτών των θεμάτων και δεν προβλέπεται η  συνεπικουρία (!!!) άλλων’’

Ειλικρινά, το θέμα θα συνεχίσει να αποτελεί ένα σήριαλ στο πολιτικό κατήφορο των δρώμενων, τόσο στο νησί μας όσον και στη χώρα μας. Στη χώρα της φαιδρά αποκαλούμενης ‘δημοκρατίας’…έτσι που η ΧΑ εκμεταλλευόμενη το μπάχαλο να εικονίζεται σαν τιμητής των Δημοκρατικών Θεσμών…!!!

ΟΥΕ!!! ΟΥΕ!!!
ΠΟΣΗ ΚΟΠΡΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΚΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ;;;

Βαλσαμής Π. Γεράσιμος
Ασμχος ε.α.
Πεσσάδα 16/10/12.

στο  θέμα!!

Η Χρυσή Αυγή σχολιάζει αιχμηρά την απάντηση του Δήμου για το άγαλμα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου