Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ!
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΜΕ ΜΛΟΚΟ ΤΩΝ ΜΑΤ "ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ" ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ!
Από την Δευτέρα 22/10, η μεγαλειώδης πορεία αντίστασης είχε φτάσει στην Αττική και την Τρίτη 23/10 έφτασε στην Αθήνα και στην πλατεία Συντάγματος! Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 23/10, η Κίνηση Ελπίδας Πολιτών πραγματοποίησε στάση για 45 περίπου λεπτά στο Πεδίο του Άρεως. Σήμερα, κατασκήνωσαν στην πλατεία Συντάγματος όπου και πραγματοποιούν 24ωρη απεργία πείνας. Εν τω μεταξύ, πρόκειται να παραδώσουν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,μάλιστα, ζήτησαν σήμερα συνάντηση με το προεδρείο της Βουλής, αλλά λόγω (όπως τους είπαν) της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης για την οριστικοποίηση των νέων αντιλαϊκών μέτρων ,δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.
Το μήνυμα της κινηματικής πεζοπορείας απο τον Βόλο στην Αθήνα είναι ξεκάθαρο και διατυπώθηκε σε σχετικές τους ανακοινώσεις: «...Η κοινωνία μας βρίσκεται στα όρια μιας ανθρωπιστικής κρίσης, δεν επιτρέπεται οι πολίτες να αδιαφορούν, δεν επαιτούμε αλλά απαιτούμε να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη πολιτική. Να ανατραπούν οι πολιτικές της Τρόικας και της τρικομματικής κυβέρνησης, οι πολιτικές των μνημονίων που φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό και ισοπεδώνουν κοινωνικές κατακτήσεις 100 χρόνων...»
Δεκάδες μέλη της Κίνησης Ελπίδας Πολιτών Βόλου, είχαν ξεκινήσει την μεγάλη πορεία το Σάββατο 13/10,ονομάζοντας τη «323 χιλιόμετρα Οργής και Ανατροπής» και με κεντρικό σύνθημα: «Δεν χρωστάμε, Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε!».
Εν τω μεταξύ στην Αθήνα τους υποδέχτηκαν υπό βροχή, εκατοντάδες πολίτες ειρηνικά και δυναμικά, ανάμεσά τους και μέλη του δικτύου συνδικαλιστών ριζοσπαστικής αριστεράς και έδωσαν έναν χαρακτήρα ενωτικού ριζοσπαστικού μετώπου στον αγώνα τους, ο οποίος είναι αγώνας όλων μαςενάντια στα μνημόνια και την τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού!
Εν τω μεταξύ, μπλόκο έστησαν άνδρες των ΜΑΤ στους  Βολιώτες αγωνιστές οδοιπόρους, μέλη της Κίνησης Ελπίδας Πολιτών, που έφτασαν ύστερα από 11ημερη αγωνιστική πεζοπορεία στον τελικό τους προορισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου