Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ στην Κεφαλονιά : μας αφήνει.. χρόνους

 
 
                                                                                                                                                                               
http://www.gibsonoftayport.com/image_library/library/g/gib/gibsonoftayport.com/orig_Horse_Drawn_Hearse_with_greys_50.jpg 
  Κραυγή αγωνίας και καταγγελίες από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αργοστολίου για την δημόσια υγεία : Καταρρέει το σύστημα! Καταρρέει το Νοσοκομείο! 
 
 
erga_nosok01.jpg
 
Πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα) βράδυ η συνέντευξη τύπου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αργοστολίου με στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης , όλων των πολιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης για την δεινή θέση που βρίσκεται το Νοσοκομείο Αργοστολίου.
 Σταχυολογούμε τις βασικότερες από τις καταγγελίες που ακούσαμε από τους συνδικαλιστές και τις συνδικαλίστριες του Νοσοκομείου :  Ευάγγελος Δελλαπόρτα, (πρόεδρο) , Κώστας Τσιμάρα (γενικό γραμματέα) , Σουζάνα Πεφάνη, Βάσω Βουτσινά, και Σπύρο Σακαλή (εκπρόσωπο των εργαζομένων πλην γιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου).
 Βασική εκτίμηση όλων ήταν ότι τα χρόνια και άλυτα προβλήματα του Νοσοκομείου, η διαιώνιση τους και η αδράνεια των μέχρι τώρα διοικήσεων σε ουσιαστικές λύσεις έχουν φθάσει πια σε επικίνδυνο αδιέξοδο λόγω και της οικονομικής κρίσης.
 Καθώς οι πολίτες δεν έχουν πια την οικονομική δυνατότητα να επισκέπτονται ιδιωτικούς γιατρούς και κλινικές έχουν επιστρέψει στα δημόσια νοσοκομεία, μόνο που αυτά δεν μπορούν πια να τους προσφέρουν ούτε τα βασικά.
 Η κατάσταση στο χώρο της υγείας, οι προσταγές της τρόικας για μείωση των δαπανών στην Υγεία, έχουν φέρει και τα Νοσοκομεία της Κεφαλονιάς στο χείλος της καταστροφής.  Θύμα αυτής της πολιτικής μπορεί να είναι και η Δωρεά  Βεργωτή, αφού κινδυνεύει να μην ανοίξει κανένα τμήμα της λόγω έλλειψης προσωπικού.
ΔΕΙΤΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ  ΣΥΝΔΕΣΜΟ  http://kefaloniapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου