Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ! ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΘΥΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ


Αμάντα Τοντ μια έφηβη από το Βανκούβερ του Καναδά που...
δημοσιοποίησε τον περασμένο μήνα την ιστορία της στο YouTube, βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τετάρτης. 
Οι αρχές πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε. Δείτε το βίντεο που η ίδια είχε προωθήσει στο YouTube. 
Η Αμάντα αφηγείται την ιστορία της: μια ιστορία επίμονου bullying, τόσο online όσο και εκτός δικτύου. «Στην 7η τάξη», ξεκινάει, «ξεκίνησα να μιλάω με κόσμο μέσω web cam». 
Κάποια στιγμή ένας άγνωστος την έπεισε να εμφανιστεί γυμνή στην κάμερα. Ένα χρόνο αργότερα, ένας άνδρας επικοινώνησε μαζί της στο Facebook, απειλώντας την ότι θα δημοσιεύσει μια τόπλες φωτογραφία της. Ο ξένος γνώριζε τα πάντα για εκείνη: τη διεύθυνσή της, το σχολείο, τους φίλους, τους συγγενείς, καθώς και τα ονόματα των μελών της οικογένειάς της. Σύντομα, η γυμνή φωτογραφία της είχε κοινοποιηθεί σε όλους. 
Η Αμάντα μη μπορώντας να αντέξει την πίεση, έπαθε αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη που οδήγησαν σε ένα μονοπάτι από ναρκωτικά και αλκοόλ. 

Χρειάστηκε να αλλάξει σχολείο, όπου και βρήκε νέους φίλους. Όμως, ο άγνωστος άντρας την εντόπισε ξανά και έκανε νέα επίθεση. Άλλαξε ξανά σχολείο, ακόμα και πόλη, αλλά οι επιθέσεις συνεχίστηκαν και εκτός διαδικτύου. Ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Δυστυχώς, τελικά τα κατάφερε.



 radar.gr

ΠΗΓΗ  : 24ωρο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου