O πρόεδρος του Δ. Συμβούλιο κ. N. Aνουσάκης
O πρόεδρος του Δ. Συμβούλιο κ. N. Aνουσάκης
Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Kεφαλονιάς εκτός Αργοστολίου, θα συνεδριάσει σήμερα και ώρα 5.30’ μ.μ. στο Ληξούρι, στο Κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Παλικής.
Το Συμβούλιο, που ουσιαστικά θα είναι μιά συνάντηση πολιτών και φορέων, θα περιλαμβάνει θέματα και προβλήματα εφ’ όλης της ύλης.
Την εισήγηση των θεμάτων θα κάνει ο αντιδήμαρχος Παλικής κ. Βαγγέλης Θεοφιλάτος, ο οποίος θα αναφερθεί κυρίως στο τι έχει γίνει σήμερα στην Παλική, στο εσπα, στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Kεφαλονιάς κ.ά.
Επίσης ο κ. Θεοφιλάτος θα παρουσιάσει ένα video-wall με τίτλο «Παλική εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης».
Από πλευράς αντιπολίτευσης ετοιμάζεται σκληρή κριτική κατά της Δημαρχιακής Αρχής, για την οποία μιά «πρώτη γεύση» μας έδωσε ο τ. δήμαρχος και δ. σύμβουλος κ. Βασίλης Ρουχωτάς, ο οποίος, με πρόσφατη ανακοίνωσή του, «καλωσόρισε» το δήμαρχο εξαπολύοντας πυρά εναντίον του, με αρφορμή το χάσιμο της γαλάζιας σημαίας στο Ξι και εν όψει του σημερινού Συμβουλίου.
O κ. Ρουχωτάς καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή για ανικανότητα, αδιαφορία και «ερημοποίηση» της Παλικής, αλλά παράλληλα καταγγέλει και την αντιπολίτευση (Κοτσιλίνη) για τη στήριξη του «περιβόητου Ραγκούση» στην «εκτρωματική εφαρμογή του Καλλικράτη».
ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΕΣΗ   ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ  ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ