Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αίτηση της Κοινοπραξίας για είσοδο της στη γραμμή Πάτρα – Σάμη - Ιθάκη από 1η Νοέμβρη


Αίτηση της Κοινοπραξίας για είσοδο της στη γραμμή Πάτρα – Σάμη - Ιθάκη από 1η Νοέμβρη
Έτοιμη να μπει στη γραμμή Πάτρα – Σάμη είναι η Κοινοπραξία. Σύμφωνα με πληροφορίες στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που θα γίνει αύριο Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας θα συζητηθεί και η αίτηση που έχει κάνει η εταιρία της Ζακύνθου «Κοινοπραξία Πλοίων Ζακύνθου – Κεφαλονιάς» στην οποία ζητάει την "τροποποίηση δηλώσεων δρομολόγησης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΠΛΟΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» στις γραμμές ΚΥΛΛΗΝΗΣ – ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΚΥΛΛΗΝΗΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΥ και ΠΑΤΡΑΣ – ΣΑΜΗΣ – ΙΘΑΚΗΣ από 01-11-12 έως 31-10-13".
ΠΗΓΗ  ΙΝΚΕFALONIA .GR  ,  OΠΟΤΕ  ΑΠΟ  ΑΥΡΙΟ  ΛΟΓΙΚΑ  ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.!
ΕΠΙΣΗΣ  ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΕΦ.ΚΑΛΑΒΟΛΑΤΡΕΣ

Στην τελική ευθεία η δρομολόγηση του “ΖΑΚΥΝΘΟΣ 



Στην τελική ευθεία η δρομολόγηση  του “ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι”
Μετά από πολλές περιπέτειες, αντιπαραθέσεις και δικαστικές διενέξεις  στους κόλπους της πολύπαθης ΑΝΕΖ που οδήγησαν τελικά στην ακινητοποίηση του πλοίου για χρόνια στο λιμάνι, το “ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι” βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επαναδρομολόγησή του.

Τους μήνες που προηγήθηκαν πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις, επισκευές και ανακαινίσεις και πλέον το πλοίο έχει εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και πιστοποιητικά για να μπορέσει και πάλι να ξεκινήσει δρομολόγια.
Το γεγονός, ότι πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, επιβεβαιώνεται από το ότι στην προσεχή συνεδρίασή του, το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, καλείται μεταξύ άλλων να εγκρίνει τα δρομολόγια του πλοίου από την 1ηΝοέμβρη του 2012.
Προς το παρόν, η Διοίκηση της εταιρείας δε θέλει να ανακοινώσει τις προτάσεις που υπέβαλε προς έγκριση στο Συμβούλιο, αναμένοντας πρώτα τις εγκρίσεις. Πληροφορίες πάντως θέλουν η εταιρεία προς το παρόν να μένει εκτός Κοινοπραξίας και αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τότε είναι πολύ πιθανό τα δρομολόγια στην γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης να αλλάξουν σε σχέση με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Πληροφορίες θέλουν, το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε να γίνονται διαβουλεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων της ΑΝΕΖ και της Κοινοπραξίας, προκειμένου να εξαντληθούν τα περιθώρια για την σύναψη συμφωνίας.
Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών πάντως συνεδριάζει υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας Αθανάσιου Μπούσιου, την προσεχή Πέμπτη 25 Οκτώβρη στο Κτίριο του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.
Το αίτημα της ΑΝΕΖ είναι το 33ο Θέμα, με τίτλο «Ετήσια δρομολόγηση του Ζάκυνθος Ι από 1/11/12»  και θα συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των θεμάτων που αφορούν την επόμενη δρομολογιακή περίοδο από 01.11.12 μέχρι 31.10.13.
Στην Αθήνα θα ταξιδέψει προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση ο Πρόεδρος της ΑΝΕΖ Χ. Μαρκουτσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου