Παρανάλωμα του πυρός έγινε I.X. SEAT στα Σιμωτάτα, μόλις η ιδιοκτήτριά του πήγε να βάλει μπρος
Χθες το μεσημέρι περί ώρα 3.50’ μ.μ. εκδηλώθηκε φωτιά, πιθανόν από μηχανική βλάβη, σε παρκαρισμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας SEAT εντός του οικισμού Σιμωτάτων, τη στιγμή που η νεαρή ιδιοκτήτριά του προσπάθησε να βάλει μπροστά τη μηχανή.
Συγκεκριμένα, την ώρα που η ιδιοκτήτρια γύρισε το κλειδί στην μίζα του Ι.Χ. βγήκε φωτιά από την περιοχή του τιμονιού και αμέσως ακούστηκε δυνατός θόρυβος. Εντρομη βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και με την βοήθεια συγγενή της προσπάθησαν να τη σβήσουν με νερό, αλλά το Ι.Χ. τυλίχθηκε στις φλόγες.
Κάτοικος της περιοχής που αντιλήφθηκε το φλεγόμενο όχημα, ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 7 άνδρες.
Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά, ενώ δεν προκλήθηκαν άλλες ζημιές σε παρακείμενο χώρο, ούτε τραυματισμός.
Η επιχείρηση κατάσβεσης έληξε στις 4.45’ μ.μ. Τα ακριβή αίτια της πρόκλησης της φωτιάς ερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και σήμερα το κατεστραμμένο όχημα θα εξετάσει εμπειρογνώμονας του ανακριτικού Τμήματος της Υπηρεσίας.
Δ.Δ.-