Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΕΙ... ΛΗΞΟΥΡΙ


ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



ΠΗΓΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος
Την πρώτη του συνεδρίαση εκτός του Αργοστολίου θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλλονιάς.Συγκεκριμένα η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ληξούρι.
Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς, μετά από πρόταση που έφερε στο τραπέζι ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Αραβαντινός.
Τα θέματα που θα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ πολύ πιθανό είναι να συζητηθούν και θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Παλικής.

POROSNEWS!!!!ΜΗΝ  ΤΥΧΩΝ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΠΟΡΟ ΕΝΑ!!  YΠARXΟΥΝ     ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ!!



26 Ιουν 2012
  
... την αρχαιολόγο, Γεωργία Στρατούλη. Οι ανασκαφές έφεραν στο φώς αρχαιολογικές επιχώσεις που μαρτυρούν τη χρήση του Σπηλαίου από την Νεότερη Νεολιθική (μέσα 6ης χιλιετίας) έως την Πρώιμη Εποχή του Χαλκού (μέσα 3ης χιλιετίας). ... Για αυτό και σήμερα παρουσιάζεται στο σώμα μια πρόταση άμεσης υλοποίησης και χαμηλού κόστους που θεωρείται υλοποιήσιμη σε μικρό χρονικό διάστημα και, επίσης, πολλαπλού οφέλους για τον τόπο, τους μαθητές, τους ..  ΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου