Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η λύση της αφισορύπανσης έρχεται από την Λευκάδα !‏


Η πιο πολύχρωμη ιστοσελίδα της Λευκάδας !
Στον "αέρα" βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες η ιστοσελίδα Lefkas Posters η οποία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας επαγγελματιών του χώρου των Γραφικών Τεχνών και του Ίντερνετ.
Η ομάδα του My Lefkada ανέλαβε την υλοποίηση της ιστοσελίδας η οποία στηρίχθηκε στην ιδέα που είχε ο γραφίστας Θωμάς Κρητικός ενώ την σχεδίαση του λογότυπου ανέλαβε ο Νίκος Καββαδίας από την Interface Team.
Η ιστοσελίδα παρέχει την δυνατότητα στους σχεδιαστές να αναρτήσουν μόνοι τους τις αφίσες εκδηλώσεων που σχεδιάζουν και έχουν σχέση με το νησί της Λευκάδας προσθέτοντας λέξεις κλειδιά (tags) προκειμένου η αναζήτηση και η εύρεση κάποιας αφίσας να είναι πιο εύκολη. Μέσα στην ιστοσελίδα υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας στα οποία μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές όποιος γραφίστας θέλει να προσθέτει τις αφίσες του στο Lefkas Posters.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας μπορούν να δουν συγκεντρωμένες τις περισσότερες αφίσες των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν ή που θα γίνουν στο νησί μας, επιλέγοντας ανάμεσα σε 7 τρόπους εμφάνισης.
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το συγκεκριμένο project θα μπορούσε να παίξει ρόλο στην λύση του προβλήματος της αφισορύπανσης αφού και το κοινό ενημερώνεται και οι αφίσες δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον !
Για τους χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android υπάρχει [εδώ] διαθέσιμη στο Play Store ή εφαρμογή για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση.
Δείτε την ιστοσελίδα εδω : www.lefkasposters.eu

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση.
-- 


My Lefkada 
http://mylefkada.gr

Στοιχεία επικοινωνίας
http://mylefkada.tel/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου