Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

πλησιάζει η "ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ".


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

και πλησιάζει η "ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ"...!!!


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; 

Tην πλήρη  απαξίωση,
  •  του κρατικού μηχανισμού,
  • της παιδείας,
  •  της υγείας,
  •  του ευρύτερου δημόσιου τομέα,
  • των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών
  • την διαθεσιμότητα προς τους νταβατζίδες των διαδικασιών της λειτουργίας του κράτους,
  •  την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας
  • την κατάργηση των συντάξεων
  •  την Πακιστανοποίηση των μισθών
  • Την εκμηδένιση των εργασιακών κεκτημένων και των δικαιωμάτων.
Στη συνέχεια η κυβέρνηση εργάζεται προς δύο μέτωπα:

A.      Στην ολοκλήρωση της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας και τον ακινήτων.
B.      Στην Πακιστανοποίηση της χώρας .

Με απλά λόγια η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα για την  εφαρμογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με έναν Ελληνικό λαό ανήμπορο να αντιδράει.

Να δούμε ομως πώς η κυβέρνηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  είχε φροντίσει πριν από δυο χρόνια  με τον τότε Υπουργό Άμυνας , ΠΑΝΟ ΜΠΕΓΛΙΤΗ,ο οποίος έκανε τις «απαραίτητες» ενέργειες στις ένοπλες δυνάμεις για να προλάβει καταστάσεις και μάλιστα είχε αρχίσει και την κατάργηση των στρατοπέδων και την μετατροπή τους σε Λαθρομεταναστευτικά  κέντρα.

Από την άλλη σήμερα επιχειρείται η διάλυση των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, απαξιώνοντας και  οδηγώντας τους  με μισθούς πείνας στην εξαθλίωση και μάλιστα τους ξεχωρίζουν σε μάχημους και μή για να τους βάλλουν να τρώγονται μεταξύ τους.

Απομένει να εμφανιστεί η Ευρωαστυνομία που θα αντικαταστάσει σε πολλούς τομείς ακόμα και τον στρατό, η οποία θα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση...

Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι την διάλυση της δικαιοσύνης που απ, ότι φαίνεται έχει ξεκινήσει σιγά -σιγά να εκτυλίσσεται.

Έτσι θα ολοκληρωθεί η διάλυση της Ελλάδας, " η διάλυση του παλιού, όπως λεέι και ο  Στουρνάρας" και θα ξεκινήσει η δημιουργία του "νέου"  κράτους της Ν.Τ.Π. που η περιουσία του θα ανήκει στο διεθνές διατραπεζικό κέντρο με έναν λαό μόνιμα χρεωμένο ο οποίος αργά - αργά θα αφομοιωθεί με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ σε πληθυσμό τους Έλληνες.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα διαχειριστεί λαθρομετανάστες από τις ανατολικές χώρες μέσω των 100 περίπου Λαθρομεταναστευτικών κέντρων που θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια, και αφού θα αξιολογούνται σε ικανούς  και μη ικανούς, οι ικανοί θα εκπαιδεύονται και αφού νομιμοποιούνται  θα οδηγούνται στην Ευρώπη ως πάμφθηνα εργατικά χέρια των 100 ευρώ το μήνα.

Από την άλλη στην Ελλάδα θα εγκαταστήσουν οι πλουτοπαραγωγικές βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ κλπ, τις επιχειρήσεις  τους που σε 2ηφάση θα συναρμολογούν τα βιομηχανικά προϊόντα που θα μεταφέρονται, αφού έχουν κατασκευαστεί από πάμφθηνα εργατικά κοστολόγια στην ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-κλπ, σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ  που εγκατασταθούν σε ειδικές  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ της Ελλάδας, όπως στη ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κλπ. 

Από πρόχειρες εκτιμήσεις, οι λαθρομετανάστες που θα εκπαιδευτούν και θα νομιμοποιηθούν στη χώρα μας θα ξεπεράσουν τα 15.000.000, γιατί τόσες είναι περίπου οι ανάγκες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εργατικό δυναμικό.

Να σημειωθεί ότι για την αξιολόγηση , την εκπαίδευση την κατάρτιση, την νομιμοποίηση, καθώς και την λειτουργία των Λαθρομεταναστευτικών κέντρων η Ελλάδα θα επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή  Ένωση με το «κεφάλι». (είναι πολλά τα λεφτά) !!!

Αφού όλα πλέον τα παραπάνω αποτελούν πραγματικότητα για την χώρα μας, ας φανταστούμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που οραματίστηκαν οι πολιτικοί μας.!!!

Πρόκειται για μια Ελλάδα που θα παράγει εργατικό δυναμικό για την Ευρώπη και θα αποτελεί τον μοχλό της ενδιάμεσης βιομηχανικής παραγωγής των Ευρωπαίων.

Όπως , για παράδειγμα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα παράγει σε 1η φάση τα βιομηχανικά  της προϊόντα με πολύ φτηνό εργατικό κόστος στην ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ κλπ, θα τα μεταφέρει σε 2η φάση στην Ελλάδα για συναρμολόγηση που θα γίνεται πάλι με χαμηλό εργατικό κόστος από τους εκπαιδευμένους και νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες, αντί στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ που το έκανε έως σήμερα, και μετά θα τα προωθεί σε 3η φάση στην παγκόσμια αγορά.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που φλέγεται η ΚΙΝΑ για να τελειώνει την υπογραφή της σύμβασης η COSCO για το λιμάνι του Πειραιά.

Το μείζον ερώτημα είναι αν θα επιτραπεί στην Ελλάδα να λειτουργεί αυτόνομα σαν Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Χώρα ,η θα προχωρήσουν στην σύνταξη και ψήφιση του Ευρωσυντάγματος το οποίο στην ουσία θα καταργήσει και θα υποκαταστήσει τα συντάγματα των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι για να επιτευχθούν πρέπει να  «εντάξουν» τους Έλληνες πολίτες σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση που θα ελέγχονται για τα πάντα μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ο Ελληνικός λαός κάθεται ακόμα στους καναπέδες και δείχνει μάλλον κουρασμένος.!!!!

Φυσικά σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουμε, σύντομα θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε, όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου, (βλέπε πως σε μία νύχτα το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε λαθρομεταναστευτικό κέντρο, μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκε, και σήμερα αυτό συνεχίζεται και σε άλλα στρατόπεδα της Ελλάδας).

Ας ελπίσουμε ότι για άλλη μια φορά η εκκλησία και η θρησκεία μας θα μπορέσει να αντιδράσει. 

Πιστεύω ακράδαντα ότι η έκρηξη θα γίνει την στιγμή που θα αρχίσουν να χτίζονται τα 100 ΤΖΑΜΙΑ σε όλη την Ελλάδα για να εξυπηρετηθούν θρησκευτικά οι Λαθρομετανάστες.!!!

Τότε οι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πλήρη δικαιώματα και μάλιστα με τσαμπουκά και θα θελήσουν να τα επιβάλλουν με την βία και..

....Τότε θα επέλθει «ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου