Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ENOIKIAZONTAI ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΟ ΡΙΟ!!

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ  ΣΤΟΥΝΤΙΟ  33  Τ.Μ  ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΔΥΑΡΙ  45 Τ.Μ
ΕΠΙΠΛΩΜΈΝΑ  ,ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ  ΘΕΡΜΑΝΣΗ  ΚΑΙ  ΜΠΟΙΛΕΡ  ΔΙΠΛΑ
ΣΤΟ  ΣΤΑΘΜΟ  ΤΡΑΙΝΟΥ,,!!    ΤΗΛ . ΕΠΟΙΚ.   ΜΑΙΡΗ  ΧΑΤΖΑΡΑ  6977274237

Περιγραφή

ΡΙΟ Καραϊσκάκη 2, νεόδμητη γκαρσονιέρα 35 τ.μ., 1ου, 1 υ/δ, κατασκευή '03, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, Ενοικιάζονται φοιτητικά studios (33 τμ) και δυάρια (45 τμ) με αυτόνομη θέρμανση και boiler, χωρίς κοινόχρηστα, 200 μ. από το σταθμό προαστιακού για το κέντρο της Πάτρας (15 ' λεπτά σταθμός-Πάτρα) και δίπλα στη στάση του αστικού λεωφορείου για Πανεπιστήμιο και κέντρο., τιμή 240€



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΜΙΑ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  http://www.nea.gr/tour/Pages/Dimoi/rio.htm

ΔΗΜΟΣ ΡΙΟΥ
ΕΚΤΑΣΗΠΛΥΘΥΣΜΟΣ
97.933 στρέμματα13.291 κατ.

«Γείτονας» της Πάτρας, με μεγάλη πληθυσμιακή αύξηση τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Ρίουαναμένεται να έχει τα μεγαλύτερα οφέλη από το μεγάλο εθνικό έργο της ζεύξης Ρίου - Αντιρρίου που πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2004. Αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα Αγίου Βασιλείου (τ. Γουναριάνικα), Ακταίου (τ. Βερναδαίικα), Άνω Καστριτσίου, Αραχοβιτίκων, Αργυράς (τ. Άβερνα), Δρεπάνου, Κάτω Καστριτσίου, Πιτίτσης, Πλατανίου, Ρίου, Σελλών και Ψαθόπυργου.
Τα 2/3 των εδαφών του Δήμου Ρίου, που έχει έδρα το Ρίο, είναι πεδινά και το 1/3 ορεινά ή ημιορεινά.
Το σίγουρο είναι ότι η παραλιακή ζώνη του Δήμου (Ρίο, Άγιος Βασίλειος, Αραχοβίτικα, Δρέπανο, Ψαθόπυργος, Ροδινή,) είναι μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες τουριστικά στο Νομό.
Παραλίες κυρίως από βότσαλο και αμμοβότσαλο, καθαρή θάλασσα και ταβέρνες, καφέ και μπαρ δίπλα στο κύμα, αποτελούν τον τόπο θερινής απόδρασης χιλιάδων κατοίκων της περιοχής αλλά και επισκεπτών.
Στο Ρίο βρίσκονται το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστημιακό Περιφερειακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ υπάρχει και πληθώρα εστιατορίων και κέντρων ψυχαγωγίας.
Στο Ρίο θα σας συναρπάσει σίγουρα το Κάστρο του (1499), που βρέχεται τριγύρω από τα νερά τα οποία σχηματίζουν νοερά μια μικρή λίμνη δίπλα στη θάλασσα. Εδώ υπάρχει και το Πορθμείο για τα φέρι-μπόουτ της γραμμής Ρίου - Αντιρρίου.
Ο Άγιος Βασίλειος σας προτείνει θέα προς τον Πατραϊκό, στα Αραχοβίτικα δείτε την Ιαματική Πηγή με το χλωρονατριούχο νερό, στο Δρέπανο αποτολμήστε σέρφινγκ, στον Ψαθόπυργο απολαύστε το γραφικό τοπίο με τα ψαροκάικα και τη νησιώτικη φυσιογνωμία, στα Σελλά γευθείτε τις γαστρονομικές προτάσεις που καταθέτουν οι παραδοσιακές ταβέρνες, στο Καστρίτσι χορτάστε θέα, κεράσια και κρύο νερό από τις πηγές.
Στο Πλατάνι υπάρχει ο τρίκογχος ναός του Αγίου Νικολάου (11ος αιώνας), από τους ελάχιστους αυτού του ρυθμού που διασώζονται στην Αχαΐα.
• Ο Δήμος Ρίου συναντάται στη διαδρομή 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου