Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΠΙΑ ΒΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΘΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!!


Ο Δήμος θα μαζέψει όλα τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα (πρόβατα, κατσίκια κλπ)
 
  ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ    KEFALONIAPRESS                                                                  --
 
 
http://2.bp.blogspot.com/_XlLlFTeJxK4/TO1k1ZYtnVI/AAAAAAAAM0c/Bl-_wpJdjzo/s1600/AGELADES.JPGΕνημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι σύμφωνα με τον Ν.4056/12, άρθρο 17 παράγραφος 2 , οι Δήμοι της χώρας είναι υποχρεωμένοι να μεριμνούν για την περισυλλογή, μεταφορά, φύλαξη, διατροφή και διατήρηση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων (αιγοπρόβατα και βοοειδή), μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εκποίηση ή σφαγή ή επιστροφή τους στον ιδιοκτήτη τους.
Ο  Δήμο μας, και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, γίνεται  αποδέκτης πολλών αναφορών  πολιτών αλλά και της Διεύθυνσης Δασών του Νομού μας, για ζημιές και καταστροφές περιουσιών οι οποίες προξενούνται από την ανεξέλεγκτη δράση ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.
Ο Δήμος, μη έχοντας άλλη επιλογή, υποχρεούται να προβεί σε σύννομες ενέργειες για την εφαρμογή του Ν.4056/12,προς αντιμετώπιση του προβλήματος, των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, και την προάσπιση των περιουσιών των συμπολιτών μας.
Ως εκ’ τούτου άμεσα θα ξεκινήσει η σύλληψη των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων και η πιστή εφαρμογή όλων των διατάξεων του νόμου 4056/12.
                                                        Ο Αντιδήμαρχος
                                                         Βαγιωνίτης Γεράσιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου