Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ενταση κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης Μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας


ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ενταση επικράτησε στην πλατεία Ομόνοιας και την οδό Σταδίου όταν μουσουλμάνοι διαδηλωτές επιχείρησαν δυο φορές να σπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων για να πραγματοποιήσουν πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι μουσουλμάνοι διαμαρτύρονται για την ταινία για τον Μωάμεθ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον ισλαμικό κόσμο, θεωρούμενη βλάσφημη.

Ενταση κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης Μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας
Νέα ένταση σημειώθηκε στη συγκέντρωση που πραγματοποιούν μουσουλμάνοι στην πλατεία Ομονοίας διαμαρτυρόμενοι κατά της ταινίας με θέμα τον προφήτη Μωάμεθ, όταν επιχείρησαν για δεύτερη φορά να ξεκινήσουν πορεία στην οδό Σταδίου με κατεύθυνση την αμερικανική πρεσβεία.

Η αστυνομία τους απώθησε με δακρυγόνα.
Νωρίτερα, επεισόδια μικρής έκτασης είχαν σημειωθεί στην αρχή της οδού Γ' Σεπτεμβρίου όταν ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε να σπάσει τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων.
Κλειστή είναι η οδός Σταδίου, δρόμοι γύρω από την πλατεία Ομόνοιας καθώς και ο σταθμός του Μετρό στο Μέγαρο Μουσικής που για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει κλειστός για όσο χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου