Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ



Αναρτήσεις


Όπως καταλαβαίνεις συμφωνώ σχεδόν σε όλα και αν και παίζει κανείς στην κόψη του ξυραφιού προτιμώ την ισοπέδωση των πάντων, παρά την πλήρη απογοήτευση. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τις δυσκολίες γιατί έχει χρόνο να τις ξεπεράσει από ότι φαίνεται. Αν απογοητευθεί άσπρη μέρα δε θα δεί ούτε στον αιώνα τον άπαντα. σεΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!!
σε απάντηση στο Μια χαρά τα γράφεις Aris. Και τα σώματα ασφαλείας απήργησαν και κατέβηκαν σε πορεία, αλλά δεν κατάφεραν τίποτε, ο μισθός τους κόπηκε. Θα μαζευτούμε πάλι στο Σύνταγμα, το κράτος μόλις δει τα σκούρα, θα κατεβάσει τα παλληκάρια της τους κουκουλοφόρους να αρχίσουν τα παιχνιδάκια με τα ΜΑΤ,θα επακολουθήσει ξύλο, δακρυγόνα, καταστροφές, αν τα πράγματα ζορίσουν για να μπει ο κόσμος στην βουλή, η αριστερά θα την περιφρουρήσει όπως έκανε τον Νοέμβριο του 2011 (εδώ ο Δένδιας και τα υπόλοιπα "δημοκρατικά" κόμματα δεν θα μιλήσουν για αντιποίηση αρχής) και απογοητευμένος ο κόσμος αλλά έχοντας κατά κάποιο τρόπο ξεθυμάνει την οργή του θα ξαναμαζευτεί στο σπιτάκι του. Η κοροϊδία καλά κρατεί.Μας δουλεύει καλά το σύστημα, δεξιά και αριστερά. Ίσως ο κόσμος για αυτό να μην αντιδράει. Ίσως αρχίζει να ξυπνάει...αν και τα αποτελέσματα των εκλογών δεν έδειξαν κάτι τέτοιο. Μόνο τα κομματόσκυλα φωνάζουν για απεργία. Άλλωστε μόνο αυτοί οι βολεμένοι αυτό τον καιρό δουλεύουν. Και ξέρουν πως ότι και να γίνει δεν , από το χρήστη kikirikou.


Μια χαρά τα γράφεις Aris. Και τα σώματα ασφαλείας απήργησαν και κατέβηκαν σε πορεία, αλλά δεν κατάφεραν τίποτε, ο μισθός τους κόπηκε. Θα μαζευτούμε πάλι στο Σύνταγμα, το κράτος μόλις δει τα σκούρα, θα κατεβάσει τα παλληκάρια της τους κουκουλοφόρους να αρχίσουν τα παιχνιδάκια με τα ΜΑΤ,θα επακολουθήσει ξύλο, δακρυγόνα, καταστροφές, αν τα πράγματα ζορίσουν για να μπει ο κόσμος στην βουλή, η αριστερά θα την περιφρουρήσει όπως έκανε τον Νοέμβριο του 2011 (εδώ ο Δένδιας και τα υπόλοιπα "δημοκρατικά" κόμματα δεν θα μιλήσουν για αντιποίηση αρχής) και απογοητευμένος ο κόσμος αλλά έχοντας κατά κάποιο τρόπο ξεθυμάνει την οργή του θα ξαναμαζευτεί στο σπιτάκι του. Η κοροϊδία καλά κρατεί.Μας δουλεύει καλά το σύστημα, δεξιά και αριστερά. Ίσως ο κόσμος για αυτό να μην αντιδράει. Ίσως αρχίζει να ξυπνάει...αν και τα αποτελέσματα των εκλογών δεν έδειξαν κάτι τέτοιο. Μόνο τα κομματόσκυλα φωνάζουν για απεργία. Άλλωστε μόνο αυτοί οι βολεμένοι αυτό τον καιρό δουλεύουν. Και ξέρουν πως ότι και να γίνει δεν σεΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!!1 απαντήσεις.
την 24/9/2012
Με ετούτες εδώ τις κινητοποιήσεις έχω μπερδευτεί πατόκορφα. Παλιά υπήρχαν τα σωματεία σφραγίδες (δεν γνωρίζω αν είναι γνωστή στο κοινό η έννοια), που αν έκαναν απεργία ήταν όλα στημένα και ουδεμία ανησυχία. Τώρα στα περισσότερα συνδικάτα μήπως δεν επικρατεί η ίδια κατάσταση? Τι πίεση να ασκήσει κανείς έτσι? Και αν υποθέσουμε ότι το κάνουμε για την τρόικα αυτοί δεν έχουν τους ρουφιάνους τους? Μιλιούνια είναι. Μάλλον προσφορά στους υπό ευρεία έννοια εργοδότες δίνουμε τα κουτσουρεμένα μεροκάματά μας! Άμα δεν ξεβρομίσουν τα πράγματα μπαρμπούτσαλα κοινώς. Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ αντιδραστικός και «πουλημένος»? Πάντως τον επίτιμο τίτλο του σούπερ μαλ πολίτη τον έχω προ πολλού. Χουά χα χα χα χα. σε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!!
την 24/9/2012
Είναι μία άποψη και αυτή βέβαια, αλλά μάλλον στα μαλακά το ρίχνει ο κ. Αλεβιζόπουλος. Η δική μου άποψη είναι ότι για δεκαετίες δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τίποτε σοβαρό κάτι που προέκυψε από ασχετοσύνη, από έλλειψη ενδιαφέροντος, από τεμπελιά, από έλλειψη οικονομικών κινήτρων, και με λίγα λόγια δεν υπήρξαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις νευραλγικές θέσεις. σε ΕΝΔΟ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΖΗΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ;
την 24/9/2012
την 24/9/2012
Καλά ορε δεν πιστεύω να πίστεψες ότι το πέρασα για εύρημα σε κάποιο μυκηναϊκό τάφο! Αλλά το έβαλα για να ρίξουμε και λίγο πείραγμα τσί ανακαλύψεις. Βέβαια τις απόψεις μου περί ανακαλύψεως Μυκηναϊκού κέντρου και πόσο αυτό είναι ωφέλιμο για την επιστήμη και δευτερευόντως για τον τόπο τις έχω εκφράσει νωρίτερα. σε Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ
σε απάντηση στο ΤΟ ΠΙΑΝΟ,,ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΛΕΙΑ! ΤΩΡΑ ΕΞΑΛΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΧΡΟΝΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ,, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ, από το χρήστη e-poros.
την 24/9/2012
ΤΟ ΠΙΑΝΟ,,ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΛΕΙΑ! ΤΩΡΑ ΕΞΑΛΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΧΡΟΝΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ,, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ σε Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ1 απαντήσεις.
την 24/9/2012
Μέχρι τώρα είχα αμφιβολίες, αλλά μια με το κατουροκάνατο του Οδυσσέα που βρέθηκε που δε με έπεισε ομολογουμένως, μια όμως και τούτο το πιάνο ίδια μάρκα με αυτό τσή Οδύσσειας, που βρέθηκε τσι ανασκαφές, αρχίζω να πιστεύω ότι κάπου εδώ είναι τα καλοκαιρινά ανάκτορα του Οδυσσέα. Υπάρχει όμως πάλι μια ανακολουθία: Καλοκαιριάτικα το κατουροκάνατο τι το ήθελε, ζέστη έκανε έβγανε τη τσουτσού του από το ανοιχτό παράθυρο και τη «μόλαγε». Σε αυτό το πρόβλημα ποιος θα δώσει λύση? σε Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου