Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ!!


Το έσκασε η Δράκαινα ??
Την Βοήθησαν να φύγει ?

Αγαπητή Δράκαινα  η περιοχή  και η κοινωνία που σε φιλοξενούσαν  τόσους αιώνες  δεν σας έδιωξαν  , κάποιοι σε βοήθησαν να  πάρεις τα μπογαλάκια σου για να μετακομίσεις αλλού .
 Πως μια δράκαινα δυνατή και μαχητική με την πρώτη δυσκολία  δραπετεύει  από την φυσική  ομορφιά  που σε αγκάλιαζε τόσα χρόνια ?
  Ξέχασες την πρώτη σου εμφάνιση στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος
του Πόρου  όλος αυτός ο κόσμος  που σε παρακολουθούσε και σε άκουγε με προσοχή και σεβασμό και χειροκροτούσε για τις μεγάλες ανακαλύψεις που βγήκες στην επιφάνια,  την ύπαρξη παλαιοανθρωπολογία  των προγόνων μας ,
  Δράκαινα μου  δεν σε βάλαμε εμείς σε σκοτεινές αποθήκες, αυτοί η μικροί κοινωνία που γνωρίζεις τόσα χρόνια, είχαμε και έχουμε όραμα  για τα σημαντικά  ευρήματα  του τόπου μας , η αγονία μας  κρατούσε  εικοσαετίες, και για διάφορα αλά αρχαιολογικά ευρήματα , Λόγια , Υπονοούμενα , Θα,!!!  ποιος φταίει ?
  Εμείς πάντως θα αγωνισθούμε  να γίνει στην περιοχή μας το παλάτι που σου αξίζει και το μέγεθος που χρειάζεται  για να εκθέτης  τον πολύτιμο πλούτο και πολιτισμό τις ύπαρξη σου,
 με της πόρτες ανοικτές για όλους τους επισκέπτες  μας, να θαυμάζουν  την ομορφιά σου και να απορούν  για τους τόσους αιώνες  που ήσουν κριμένη  στα ύψη του φαραγγιού.
 Εντάξει μια βόλτα δεν βλάπτει ,αλλάζεις και καινούριο οξυγόνο , αλά πάντα γυρίζουμε στης ρίζες μας.

   Ο πρόεδρος  του Σωματείου  
   ‘’ΟΙ  ΠΡΟΝΝΟΙ’’
  Γεώργιος Μεταξάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου