Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Poros House Hotel  

Πόρος, 28082 Πόρος (Εμφάνιση χάρτη)
Η οικογενειακή επιχείρηση Poros House Hotel βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία του Πόρου. Διαθέτει δωμάτια και διαμερίσματα με δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπαλκόνι που προσφέρει θέα στο βουνό ή το Ιόνιο Πέλαγος.
Τα δωμάτια και διαμερίσματα του Poros House είναι απλά επιπλωμένα και διαθέτουν τηλεόραση, μίνι ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν και μικρή κουζίνα.
Μέσα σε λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο, υπάρχει σούπερ μάρκετ όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και παραδοσιακό αρτοποιείο. Το λιμάνι της Σάμης είναι 25χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.
Δωμάτια: 13

Petros Studios

Αγίας Ευπραξίας 4, 28086 Πόρος (Εμφάνιση χάρτη)
Πολύ καλό, 8.510Βαθμολογία από 15 σχόλια
“ωραιο ξενοδοχειο με καθαρα και ευρυχωρα δωματια και σε εξαιρετικη τιμη!η πισινα παντα καθαρη και προσεγμενη!πολυ ευγενικοι,φιλικοι και εξυπηρετικοι ιδιοκτητες!”
Θανασης, Παραλία Διστόμου  
Μόλις 20μ. μακριά από την παραλία του Πόρου στην Κεφαλονιά, η οικογενειακή επιχείρηση Petros Studios διαθέτει πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα μέσα σε ένα περιποιημένο κήπο. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, στην πισίνα ή στο βουνό.
Τα φωτεινά κι ευάερα στούντιο στο Petros είναι απλά επιπλωμένα και περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με ψυγείο και μαγειρικές εστίες. Κάθε μονάδα διαθέτει τραπεζαρία, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους.
Οι επισκέπτες μπορούν να ετοιμάσουν το γεύμα τους και να το απολαύσουν στην άνεση του μπαλκονιού τους. Στον κήπο διατίθενται εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, ενώ σε απόσταση 500μ. θα βρείτε εστιατόρια και καφέ.
Το Pertos Studios απέχει 25χλμ. από το λιμάνι της Σάμης και 38χλμ. από την πόλη και το λιμάνι του Αργοστολίου. Το γραφικό χωριό Φισκάρδο βρίσκεται 64χλμ. μακριά. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.
Δωμάτια: 12   OCEANIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου