Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Επείγον: Δολοφονική επίθεση πριν από λίγο στον Βαγιωνίτη


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ  Ε-KEFALONIA.NET

Επείγον: Δολοφονική επίθεση πριν από λίγο στον Βαγιωνίτη
Πριν από λίγο δέχθηκε τραμπούκικη επίθεση ο αντιδήμαρχος Πυλάρου Μάκης Βαγιωνίτης στην Αγία Ευφημία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αργοστολίου.Πανικός στην Αγία Ευφημία. Συνεχής ενημέρωση.
Πριν από λίγο δέχθηκε τραμπούκικη επίθεση ο αντιδήμαρχος Πυλάρου Μάκης Βαγιωνίτης στην Αγία Ευφημία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο νοσοκομείο στο Αργοστόλι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, άγνωστοι που επέβαιναν σε ταχύπλοο κατευθύνθηκαν προς τη ξύλινη εξέδρα (στο λιμάνι της Αγίας Ευφημίας) και προσπάθησαν να τη πάρουν ισχυριζόμενοι ότι είναι δική τους. Ο αντιδήμαρχος με ένα λιμενικό αντέδρασαν με αποτέλεσμα οι … μαυροφορεμένοι να τον χτυπήσουν άσχημα αυτόν και το λιμενικό. Μάλιστα, ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση με αποτέλεσμα μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε ο αντιδήμαρχος οι άγνωστοι προσπάθησαν να το πνίξουν αφού το πέταξαν αιμόφηρτο στη θάλασσα και το χτυπούσαν με ένα μεγάλο κοντάρι.
ag eufhmia
Αυτή την ώρα γίνεται γιγαντιάια επιχείρηση του λιμενικού στην ευρήτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων που κατάφεραν να διαφύγουν δια θαλάσσης. Έχουν ενημερωθεί και τα λιμεναρχεία των γειτονικών νησιών.
Ώρα 18.30: Πριν λίγο μας ενημέρωσαν ότι ο αντιδήμαρχος με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στον νομαρχιακό νοσοκομείο στο Αργοστόλι για περαιτέρω έλεγχο.
Ώρα 18.45: Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις ο λιμενικός έχει σπάσει το πόδι του. Εκτός κινδύνου ο αντιδήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου