Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΛΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Με… σφραγίδες και υπογραφές! – Αίτημα της Χρυσής Αυγής στον Δήμο για το άγαλμα Μεταξά

Με… σφραγίδες και υπογραφές! – Αίτημα της Χρυσής Αυγής στον Δήμο για…



ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ "ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ" ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ "ΑΓΑΛΜΑΤΑ"

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ
Ο Δήμαρχος ήταν σαφής, δεν θέλει μπλεξίματα με “χρυσαυγίτες”  και “αγάλματα”. Η συνεδρίαση βρίσκεται στη συζήτηση για την Διαδημοτική.
Τέθηκε από τον Μάρκο Κοτσιλίνη το θέμα με την Χρυσή Αυγή και το άγαλμα του Ιωάννη Μεταξάς. Ο Δήμαρχος ήταν κάθετος και συγκεκριμένος δεν υπάρχει θέμα με το άγαλμα, θα προσπαθήσει να το βγάλει από τη θέση που βρίσκεται και θα το κλειδώσει σε αποθήκη  του Δήμου.
Έδειξε ο Δήμαρχος ότι δεν έχει καμιά διάθεση να μπλέξει σε τέτοιες περιπέτειες. Παρόλο, που τα ….παλικάρια της Χρυσής Αυγής αυθαίρετα και με το έτσι θέλω λόγω και ….ιδεολογίας, προσπάθησαν  να «κλέψουν» το άγαλμα με δικό τους γερανό, αλλά οι υπηρεσίες του Δήμου τους πήραν χαμπάρι και τους σταμάτησαν.
Φάνηκε, μετά από πίεση του Μάρκου Κοτσιλίνη,  ότι πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, σύμβουλοι  της πλειοψηφίας  βλέπουν με καλό μάτι την τοποθέτηση του αγάλματος σε πλατεία, οποιαδήποτε πλατεία.  Καταλαβαίνετε ότι μια τέτοια συζήτηση θα είναι επεισοδιακή, και αποκαλυπτική.
Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Σπ. Αλεβιζόπουλος, www.kefalonianews.gr


09 Σεπ 2012
Τέθηκε από τον Μάρκο Κοτσιλίνη το θέμα με την Χρυσή Αυγή και το άγαλμα του Ιωάννη Μεταξάς. Ο Δήμαρχος ήταν κάθετος και συγκεκριμένος δεν υπάρχει θέμα με το άγαλμα, θα προσπαθήσει να το βγάλει από τη θέση που .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου