Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ


Φώτης Χαλιώτης http://www.ionianpress.gr

ΑΡΘΡΟ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΥ.
Θλίβομαι όταν λειτουργοί, που τάξανε και εκπαιδεύτηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες, δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι η Ελλάδα, βάσει σχεδίου που υλοποιούν οι πολιτικοί, τελειώνει σύντομα. Είμεθα στη φάση της εκποίησης.
Πηγαίνοντας στην ΗΠΕΙΡΟ είδα συνθήματα για τις Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες.
Το πρωί άκουσα ότι ονόματα οδών στα Χανιά εγράφησαν στην Τουρκική γλώσσα.

Έλαβα μήνυμα που αποδεικνύει ότι με τη συναίνεση του Δημάρχου της ΣΑΜΟΥ Τούρκοι Δημοσιογράφοι διένειμαν 10.000 χάρτες του Νησιού που ήσαν τυπωμένοι στην Τουρκική Γλώσσα.
Άκουσα ότι στα ακίνητα ΙΧ θα επιβληθεί φόρος ακινησίας.
Εκατομμύρια ευρώ πτωχών ανθρώπων χάνονται γιατί σταμάτησε η εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών.
Μέχρι πριν λίγο καιρό, η λέξη Δημοκρατία και αντιστασιακός ήταν ακόμη χρήσιμες για ορισμένους αριβίστες.
Σήμερα οι λέξεις ηχούν άσχημα γιατί στο παρελθόν τις εκμεταλλεύτηκαν άπαντες οι άχρηστοι, οι κλέφτες, οι δωσίλογοι, αριστεροί και οι δεξιοί, και την κουρέλιασαν.
Εν ονόματι αυτής της Δημοκρατίας ο Καραμανλής πούλησε την Κύπρο, ο Α. Παπανδρέου εισήγαγε την αναξιοκρατία και την διαφθορά, ο Μητσοτάκης προασπίστηκε τον Νεοφιλελευθερισμό, ο Σημίτης υποσχέθηκε στον Λαό χρυσά κουταλάκια αλλά καταχρέωσε την Ελλάδα συνεργαζόμενος με τους διεθνείς κερδοσκόπους , ο Καραμανλής έχρησε τον αρχιερέα της διαπλοκής ως «Άριστο Πρωθυπουργό», ο ΓΑΠ έφτιαξε τον Καλλικράτη και βύθισε τον Τιτανικό, ο Αντώνης υποσχέθηκε ότι δεν θα ψηφίσει το μνημόνιο Νο 3 αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να ψηφίσει το μνημόνιο Νο 4, το οποίο προβλέπει χαράτσι σε όσους δεν έχουν αυτοκτονήσει και έχουν χρυσά σφραγίσματα στα δόντια.
Η Τρόικα ζήτησε από την Ελληνική Εκκλησία να παρατείνει τις περιόδους νηστείας ώστε τα αποτελέσματα των διαρθρωτικών προσαρμογών να μη καταλήξουν σε νέα μνημόνια αλλά σε μνημόσυνα.
Αυτοί που μας κυβερνούν είναι διεθνείς λωποδύτες, απάτριδες και παλιάνθρωποι, είναι φίλοι των κερδοσκόπων. Η αντιπολίτευση φωνάζει μέχρι το σημείο της μοιρασιάς.
Υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που είναι έτοιμοι να στήσουν Λαοδικεία. Οι τρείς χιλιάδες νεκροί του Δ' ΡΑΙΧ ζητούν ικανοποίηση στα πρόσωπα Πολιτικών, Νταβαντζήδων, δημοσιογράφων, συνδικαλιστών, συμβούλων, αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι κοινό μυστικό ότι αυτή η λίστα συνεχώς ενημερώνεται και αυτή τη στιγμή αγγίζει τον αριθμό των 1675 ατόμων που θεωρούνται προδότες.
Επειδή όμως η Ιστορία που γράφεται γίνεται σε "Real Time,"όσοι έχουν στοιχεία για όλους αυτούς τους σαλτιμπάγκους, μπορούν να τα γνωστοποιήσουν.
Έλληνα διεφθάρης γι αυτό δεν έχεις πατριωτικά ανακλαστικά. Δεν θέλω να κατέβεις στο Σύνταγμα επειδή σου κόψανε το μισθό, σου στέρησαν την παιδεία, την υγεία, την δικαιοσύνη, την ασφάλεια, το μέλλον των παιδιών σου. Αν ήσουν Δημοκράτης θα σεβόσουν το Σύνταγμα και θα το υπερασπιζόσουν.
Έλληνα θέλω να κατέβεις το Σύνταγμα και να κάνεις αντίσταση γιατί χάνεται η Πατρίδα σου.
Η Ελλάδα δεν χρωστάει της χρωστάνε. Πεντακόσια δις ευρώ είναι οι Γερμανικές οφειλές, που οι Πολιτικοί τις κάνουν γαργάρα.
Η Κυβέρνηση δεν ανακηρύττει την ΑΟΖ, γεγονός που αμέσως θα μας έβγαζε σε πελάγη ηρεμίας και αισιοδοξίας, σκεφθήκατε όμως γιατί;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου