Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ:Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με την ονοματοδοσία της πλατείας «Στέργιου Κωτούλα»

ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

02 Σεπ 2012
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Σαν πολίτης παραβρέθηκα την Κυριακή 26 Αυγούστου στην εκδήλωση μνήμης για τον άδικο χαμό του Σμηνάρχου Στέργιου Κωτούλα, στον Κατελειό. Εκεί με έκπληξη δική μου αλλά και όσων ..
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                      Αργοστόλι 6/9/2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                                                            
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με την ονοματοδοσία της πλατείας «Στέργιου Κωτούλα»
  
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558548_4500565522769_1492726834_n.jpgΘεωρούμε απαράδεκτο και δείγμα χαμηλού ηθικού επιπέδου να γίνεται προσπάθεια από ορισμένους κύκλους πρώην πολιτικών παραγόντων να εκμεταλλευθούν τις εκδηλώσεις τιμής για  ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για την προστασία της Κεφαλονιάς.
 Γι’  αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα επεκταθούμε αναλυτικά  σε σχέση με το ιταμό κείμενο που υπογράφηκε από «συνταξιούχο» πολιτικό της περιοχής του Ελειού –Πρόννων. Απλά θα σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς με αφορμή την εναπόθεση τιμητικής πλακέτας με το όνομα του «Στέργιου Κωτούλα»  και ενεργώντας με την θεσμική του ιδιότητα ανακοίνωσε δημόσια την ονοματοδοσία της πλατείας, χωρίς φυσικά καμία πρόθεση να οικειοποιηθεί προηγούμενες σχετικές αποφάσεις ή οτιδήποτε σχετικό.
 Ειλικρινά λυπούμαστε που η  γνωστή απαξιωμένη, απομονωμένη και ολιγομελής πολιτική ομάδα της περιοχής, η οποία βρίσκεται υπό έλεγχο για τα πεπραγμένα της στον οικονομικό τομέα στον πρώην Δήμο Ελειού - Πρόννων,  θεώρησε αυτό το γεγονός ευκαιρία να για να εκδηλώσει για άλλη μια φορά την πικρία της  για την απομάκρυνση της από την εξουσία.
 Όσο αφορά ειδικότερα τον πρώην Δημαρχεύοντα Ελειού Πρόννων Κώστα Ζαπάντη, δηλώνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει τιμητής ενός Δημάρχου που εξελέγη με χιλιάδες ψήφους,  ένας πρώην Δημαρχεύων, ο οποίος αναδείχθηκε από το τεράστιο εκλογικό σώμα των 5 ανθρώπων!!!!!!

  
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου