Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

AΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ,, ΜΕ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ!!




Τριάντα εννέα χιλιάδες χρόνια πριν μια πρωτόγονη φυλή άγριων ισχυρή Νεάντερταλ γιόρτασε την έναρξη ενός νέου είδους. Επισκέπτες από ένα μακρινό πλανήτη ενωμένη με την φυλή τους. Μαζί δημιούργησαν τη μεγάλη αυτοκρατορία της Ατλαντίδας, η Πατρίδα όλων των σύγχρονων ανθρώπων.
Οι μύθοι και η ιστορία συνυφασμένη σε μια γενετική ομφάλιο λώρο που μας συνδέει με τους αρχαίους προγόνους μας. Όλες οι μύθοι περιέχουν την ιστορία και όλη η ιστορία περιέχει μύθους. Μια λεπτή κλωστή της πραγματικότητας υφαίνονται σε αυτό το interlacing, όπως αυτό καλώδιο άνεμοι μονοπάτι της μέσα στους αιώνες του χρόνου. Μετά από αυτό το μονοπάτι πίσω στο σημείο προέλευσής του, αποκαλύπτει την αληθινή γνώση της διπλής κληρονομιάς μας, τόσο επίγειων και εξωγήινων μας. 
Atlantis Πατρίδα βιβλίο σας μεταφέρει στο ταξίδι στα αρχέγονη καταγωγή της ανθρωπότητας. Ανακαλύψτε την αληθινή τοποθεσία της Ατλαντίδας!Εξερευνήστε την κληρονομιά μας και να πληρούν τους αρχαίους προγόνους μας!
Εισαγωγή στην 
ΑΤΛΑΝΤΙΣ MOTHERLAND βιβλίο
Το Atlantis Πατρίδα βιβλίο ανακοινώνει με χαρά την πραγματική θέση της χαμένης αυτοκρατορίας της Ατλαντίδας. Ηπόλη της Ατλαντίδας είχε επίκεντρο την περίφημη Mithridat λόφο , στην αρχαία Παντικάπαιο , πρωτεύουσα του Βασιλείου του Βοσπόρου, βόρεια του Πόντου (Μαύρη Θάλασσα). Η χαμένη αρχαία προηγμένο πολιτισμό, λέμε τώρα Atlantis, είναι η κοινή Πατρίδα όλων των Ανθρώπων. 
Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μια συναρπαστική εκστρατεία πίσω από τα βάθη του χρόνου για να ανακαλύψει την προέλευση του είδους μας. Αυτό το ταξίδι μας οδηγεί στα απέραντα βασίλεια του δικού του εσωτερικού βασιλείων μας. Έχετε μια ψυχο-γενετική μνήμη της Ατλαντίδας; Το Atlantis Πατρίδα έργο έχει σχεδιαστεί για να ξυπνήσει και να τονωθεί αναμνήσεις από τη δική σας αρχαίο παρελθόν. 
Η ανακάλυψη της Ατλαντίδας απαιτεί τη συνέργεια των χιλιάδων χρόνων ιστορίας θρύλους, μύθους και, συσχετίζεται με τη συσσωρευμένη γνώση των αμέτρητων ερευνητές, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, άτομα που αναζητούν την περιπέτεια και κάθε έναν από εσάς, γιατί, τελικά, η ανακάλυψη της Ατλαντίδας είναι ένας πολύ προσωπική ανακάλυψη. 
Σας παρουσιάζουμε μια εισαγωγή και επισκόπηση του βιβλίου Atlantis Πατρίδα. Η έρευνά μας βασίζεται σε παραδοσιακές μεθόδους των αρχαιολογικών ερευνών, αναλύοντας συσχετίσεις μεταξύ της ιστορίας και των μύθων, εφαρμόζοντας διάφορες έννοιες των επιστημών και των νέων τεχνολογιών, την ψυχική οπτικοποίηση, απομακρυσμένη προβολή, τη διαίσθηση, την ενεργοποίηση ψυχο-γενετική μνήμη, και την πρόσβαση σε κοσμική συνείδηση ​​(IAMU).
Η προσεκτική εξέταση των δύο, συμβατικών και μη συμβατικών έρευνα, δημιουργεί πόλωση και μια dual-προοπτική, η οποία διεγείρει την επίγεια μας και γενετική εξωγήινη νοημοσύνη μας λειτουργίες. Όταν έχουμε δημιουργήσει αρμονία μέσα στην ίδια διπλή κληρονομιά μας, έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο για τη δημιουργία αρμονίας στο είδος μας, και την ειρήνη σε όλη την όμορφη Blue Planet μας? Πολύτιμα Γη Πατρίδα μας.
Συμμετοχή στον εορτασμό και να διαδώσουν τα καλά νέα!
Ξεκινήστε το ταξίδι σας. Γνωρίστε εξωγήινων προγόνων μας (4 σελίδες) 
Προβολή μιας απεικονίζονται ιστορία της αρχαίας Ατλαντίδας (12 σελίδες) 
Δείτε χάρτες της θέσης της Ατλαντίδας (3 σελίδες) 
Μάθετε για την Ατλαντίδα Πατρίδα μας βιβλίο (3 σελίδες) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου