Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελλαδική απεργία 26 Σεπτεμβρίου


Ας δώσουμε τους αγώνες μας.....   
                               

        Στις 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη, η Ελληνίδες και οι Έλληνες κινητοποιούμαστε και απεργούμε για την Λευτεριά ,για τη Δημοκρατία, και για την Εθνική μας Κυριαρχία.
        Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη θα  συμμετάσχει και θα συμπαρασταθεί στους κοινούς αγώνες για την Ελευθερία της Πατρίδας μας. Άλλως τε, μη λησμονούμε, ότι σε αυτόν εδώ  το τόπο γεννήθηκε το ριζοσπαστικό κίνημα, γεννήθηκαν οι ριζοσπάστες που αγωνίστηκαν και μάτωσαν για  τη λευτεριά μας από την αγγλική κατοχή.
       Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.Μην αδρανούμε στις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Μην πιστέψει ΠΟΤΕ κανένας μας, ότι μόνος του μπορεί να σωθεί. Είναι τεράστιο λάθος. Όταν ένα πλοίο βουλιάζει,εάν δεν ενεργοποιηθούν έγκαιρα οι μηχανισμοί διάσωσης τότε θα συμπαρασύρει μαζί του πλήρωμα και  επιβάτες χωρίς καμία διάκριση. Έτσι είναι και η Πατρίδα μας η Ελλάδα μας,ένα πλοίο που βουλιάζει που το ''δέρνουν'' από παντού θυελλώδεις άνεμοι. Εάν όμως όλοι μας συστρατευθούμε  κάτω από μια σημαία, την Ελληνική και πιστέψουμε στους αγώνες μας,τότε σίγουρα  εμείς θα είμαστε οι νικητές. Ο Ελληνικός λαός είναι αυτός που έχει τη δύναμη, μη το ξεχνάμε αυτό ποτέ.
      Σαν άτομο συμπαρίσταμαι και θα συμμετέχω στην απεργία της 26 Σεπτεμβρίου. Κάποτε προεκλογικά σας είχα προτρέψει να γυρίσουμε τη πλάτη μας σε όλους αυτούς που μας πίνουν σιγά-σιγά το αίμα. Πληρώνουμε τώρα τις επιλογές μας,αλλά όμως ποτέ δεν είναι αργά.
      Ας δώσουμε τους αγώνες μας και ας μαζευτούμε όλοι μας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 09:30 στην Πλατεία Καμπάνας,για την Ελλάδα μας,για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς.
     Το οφείλουμε εξ άλλου και σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους για να μας παραδώσουν μια Ελλάδα ελεύθερη , υπερήφανη και αξιοζήλευτη.
     Εγώ θα είμαι,πρώτα ο Θεός,εκεί. Εσύ;
       
                                                                                               Με εκτίμηση
     
                                                                                         Σωτήριος Διον.Σάρλος
                                                                                              Αξκός Σ.Ξ ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου