Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Eκτός πρωταθλήματος ο ΗΡΑΚΛΗΣ Πρόννων??


 
http://4.bp.blogspot.com/-vWPJUWs9pDE/UDVbAYJTISI/AAAAAAAAQxQ/LbfTW050B2k/s320/hraklis2009.jpg  Πολύ πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ την φετεινή περίοδο του Ηρακλή Πρόννων αφού το «τσουχτερό» περυσινό πρόστιμο των 700€ είναι αδύνατον να καλυφθεί!
   Σε επικοινωνία που είχαμε με παράγοντα του Σωματείου των Πρόννων μας επιβεβαίωσε το γεγονός και πρόσθεσε ότι η γενικότερη οικονομική κρίση έχει πλήξει και τον Ηρακλή ενώ η ανταπόκριση που περίμεναν από τους τοπικούς φορείς δεν ήταν η ανάλογη. 
   Συνεχίζοντας είπε ακόμη ότι η επιθυμία όλων στην περιοχή είναι η ομάδα να κατέβει να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα αλλά πρέπει να βρεθεί ο τρόπος. Τουλάχιστον να γίνει κάποια ρύθμιση του προστίμου από την ΕΠΣΚΙ αφού είναι αδύνατον να βρεθεί πλέον αυτό το ποσό. Επίσης, τόνισε ότι στο περυσινό πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν οικονομικά βάζοντας το χέρι στην τσέπη για να αγωνίζεται η ομάδα, πράγμα που στη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να επαναληφθεί.
   Ευχή όλων μας είναι να βρεθεί λύση και την συμπαθέστατη ομάδα των Πρόννων, με τις πολύ σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις, να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τοπικό μας πρωτάθλημα δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στη νεολαία της περιοχής να συμμετέχει στις δραστηριότητες του ποδοσφαίρου μας. 
KEFALONIAPRESS  ME  ARXIKH PHGH  TO
 
 http://sportsthea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου