Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

‘Ο Μάχιμος του Κώλου’


Γράφει  ο  Γερ. Βαλσαμής

Οι αγύρτες της πολιτικής προσωποβλεψίας ξανακτυπούν. Και αυτή τη φορά τη καρδιά του θύματος. Τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τα όρνεα αυτά της πολιτικής κατά το δοκούν, αφού εξαθλίωσαν πρώτα πρώτα όλους τους Έλληνες, αργά αλλά σταθερά και βάση οργανωμένου σχεδίου, αφού επί δεκαετίες άλωσαν την ηγεσία του στρατεύματος, τόσον ηθικά αλλά όσο και επιχειρησιακά, με την μέθοδο των ανταλλαγμάτων, (θέλεις δεν θέλεις πρέπει να ‘‘βαφτείς’’ με κάποιο χρώμα για να πάρεις τα επόμενα γαλόνια-θέσεις-αρχηγία), ξεσκίζουν τώρα την σάρκα και με τσεκούρια κόβουν τον θώρακα για να βγάλουν την καρδιά του απλού στρατιωτικού (από λοχία μέχρι ταγματάρχη) και να την ρίξουν στα ίδια τα θύματά τους, με τον αντικειμενικό και απόλυτο στόχο αυτοί (τα θύματα) να σκοτώνονται αναμεταξύ τους για ένα ‘‘μεζέ’’. Το διαίρει και βασίλευε, όχι μόνο στις τάξεις των αστών, αλλά και στο ‘‘εκλεκτό’’ κομμάτι, που ακόμα φοβόνται, στο Στρατό, τις ΕΔ της χώρας.

Είναι η τελευταία πράξη, μιας τραγωδίας που ξεκίνησε στα χρόνια της μεταπολίτευσης και ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες του ‘‘σωτήριου’’ έτους 2012 μΧ.

Το σχέδιο που κατεργάζονται σήμερα και αναμεταδίδουν όλα τα φερέφωνά τους ΜΜΕ, έχει λέει στόχο, οι νέες περικοπές των Ένστολων, να αφορούν ΜΟΝΟ τους μάχιμους!!!!!!!!!!!!
Μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους, το μέγεθος ενός τέτοιου μέτρου;;;;;;
Ο μάχιμος για να είναι μάχιμος, έχει την απόλυτη ανάγκη της ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Όπως αυτή και αν εκφράζεται. Είτε μέσα από γραφιάδες, είτε μάσα από μαγείρους, είτε μέσα από αποθηκάριους, είτε μέσα από συντηρητές (εγκαταστάσεων, μεταφορικών μέσων, όπλων, συσκευών και εργαλείων κλπ), είτε μέσα από ραφειάδες, σιδερόστριες, πλήστριες, κουρείς κλπ, είτε μέσα από υγειονομικούς, ιατρούς κλπ, είτε…είτε….γαμώτο κέρατό μου, ξέρουν τι σημαίνει ΣΤΡΑΤΟΣ;;;;; Τι επιδιώκουν;;;


Να φέρουν την διχόνοια ΜΕΣΑ στο στράτευμα;;;;.

Δημιουργούν το απόλυτο εργαλείο της διάλυσης του στρατεύματος. Τις ταξικές διαφορές κατ’ όνομα και ουσία. Αυτοί δεν είναι μόνο ΠΡΟΔΟΤΕΣ, δεν είναι μόνο ΑΛΗΤΕΣ, δεν είναι μόνο ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, δεν είναι μόνο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, αλλά και κακοί θεατρίνοι μιας στημένης παράστασης με τους ίδιους να είναι και οι θεατές και οι πρωταγωνιστές του ΚΩΛΟΥ.

Η αγανάκτηση και η οργή μου ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Μη σπεύσετε να με χαρακτηρίσετε ταξικά, ότι δηλαδή τα λέω αυτά γιατί δεν ήμουν/είμαι μάχιμος, διότι θα κάνετε ένα ακόμη λάθος. Ήμουν/είμαι ΜΑΧΙΜΟΣ και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει στρατός χωρίς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Τότε θα ήμουν εγώ ο πρωταγωνιστής στο θεατρικό έργο ‘Ο Μάχιμος του Κώλου’!!!

Ξυπνήστε ρεεεεεεέ…να χέσω τα οικονομικά και την οικονομία σε μια χώρα που δεν έχει ΣΤΡΑΤΟ.

Δεν με ενδιαφέρει πλέον πόσα παίρνω και αν θα ξαναπληρωθώ, αφού ο πολίτης συνάνθρωπός μου πεινάει και υποφέρει, με ενδιαφέρει μόνο να του παρέχω την προστασία (Ασφάλεια και Ειρήνη) που είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για να συνεχίσει να ελπίζει, για να βρει το κουράγιο να αντιδράσει.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ λοιπόν να κόψετε και άλλα χρήματα από τους ένστολους, ΚΟΦΤΕ ΤΑ από ΟΛΟΥΣ, κι ακόμα ακόμα ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. Αλλά μη δημιουργήσετε αυτό το ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ της μισθολογικής έριδας των μάχιμων από τους μη μάχιμους!

Βαλσαμής Π. Γεράσιμος
Ασμχος εα.
28η σειρά ΣΤΥΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου