Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ εξ αιτίας διένεξης με το Λιμενικό!

http://kefaloniaphotonews.gr/wp-content/uploads/2012/08/arvani-003-300x168.jpg 
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  http://kefaloniapress.gr
  Πρωτοφανής σύλληψη μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ στο λιμάνι της Σάμης.
 Συνελήφθη από όργανα του Λιμενικού ο Αλέκος Αρβανιτίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ μάλλον στο Λιμάνι του Πόρου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπήρξε διαφωνία  με τους λιμενικούς για το εισιτήριο του, το οποίο είχε γίνει λάθος από το πρακτορείο. Δεν τον άφηναν  να επιβιβαστεί και παρόλο που το πρακτορείο παραδέχθηκε το λάθος συνέχισαν την ίδια συμπεριφορά. .
Υπήρξε διένεξη μαζί  τους οπότε προχώρησαν ξαφνικά στη σύλληψη του.
Ο Αλέκος Αρβανιτίδης που έκανε διακοπές στην Κεφαλονιά με την οικογένειά του, οδηγήθηκε το μεσημέρι στο Λιμεναρχείο και το βράδυ στις 9.00 θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

POROSNEWS  ,  H  σύληψη  δεν έγινε  για το  θέμα εισητηρίου,, αυτό ήταν δικο του θέμα και του πράκτορα, Η συληψη έγινε  για εξύβριση απειλή και παρακώλυση συγκοινωνιών


  






 πηγή : kefalonia News 

1 σχόλιο:

  1. Σύντροφε καλημέρα. Πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να περάσουμε στις πράξεις. Με την βοήθεια και της Θεοπεφτάτου να ζητήσουμε από τον Δένδια να έρθουν και στο νησί μας για φιλοξενία μετανάστες. Χώροι ακατοίκητοι που πανεύκολα με την βοήθεια μας θα μετατραπούν σε κατοικήσιμους πολλοί. Ήρθε η ώρα για πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή