Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ




Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 συνήλθε η προγραμματισθείσα Τακτική Γενική Συνέλευση και εξέλεξε κατά διαδοχική σειρά : Για το Διοικητικό Συμβούλιο Παναγή Γεράκη με ψήφους 65, Παναγή Κουνάδη 45, Σπυρ.  – Αντ. Καστανά 41, Σίσση Αντωνάτου 23, Κουνάδη Στέφανο 21, Γεώργιο Πεφάνη 21 και Μιχαήλ Μοσχόπουλο 14. Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν Γερασιμούλα Κουμαριώτη – Γεράκη με 57, Διονύσιος Δρακάτος 41, Γαλιατσάτος Σπυρίδων 33, Ευάγγελος Βασιλάτος 13, Θωμάς Μοσχόπουλος 3 και Πολύμνια Καλούρη 2.

Την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 μετ’ αναβολήν εκ της 9-7-2012 συνεδριάσανε διαδοχικά τα αναδειχθέντα από τις αρχαιρεσίες της 8ης Ιουλίου 2012 νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης και προήλθανε στις κατά νόμο και το καταστατικό της Ενώσεως νόμιμες διαδικασίες συγκροτήσεως σε σώμα των άνω οργάνων.
Κατά πρώτο κατόπιν κληρώσεως αναδείχθηκε τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο Στέφανος Κουνάδης του Αλεξάνδρου και πρώτο αναπληρωματικό μέλος ο Γεώργιος Πεφάνης του Σπυρίδωνα. Στην συνέχεια δια μυστικής ψηφοφορίας εξελέγησαν παμψηφεί Πρόεδρος Παναγής Κ. Γεράκης, Αντιπρόεδρος Σίσσυ (Χρυσούλα) Αντωνάτου, Γενικός Γραμματέας Παναγής Ζ. Κουνάδης, Ταμίας Στέφανος Αλ. Κουνάδης και Έφορος Σπυρίδων – Αντώνιος Γερ. Καστανάς.
Στην Ελεγκτική Επιτροπή παμψηφεί εξελέγη Προεδρεύων ο Σπυρίδων Μιχ. Γαλιατσάτος.
Ακολούθως τόσον το Διοικητικό Συμβούλιο όσον και η Ελεγκτική Επιτροπή ομόφωνα απεφάσισαν : Τέλη Σεπτεμβρίου 2012 να πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι συνέδριο – Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία να κληθούν να παρασταθούν όλα τα μέλη της Ενώσεως, όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων στο νομό μας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α) κ. Στράτος Παραδιάς, τα Προεδρεία  των Ενώσεων Ιδιοκτητών  Ακινήτων γειτονικών νομών,  η κ. βουλευτής του Νομού,  κ.κ. Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δικηγορικός Σύλλογος Κεφαλληνίας, Τεχνικό Επιμελητήριο κ.λ.π. κατά την οποία να τεθούν στην ημερήσια διάταξη, να συζητηθούν και να προωθηθεί κατά το δυνατόν η επίλυσή τους όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη της Ενώσεώς μας και την Ένωσή μας και πλην άλλων Αναθεώρηση των όρων δόμησης των Ζ.Ο.Ε. Αργοστολίου και Ληξουρίου, η περιστολή της επιζημίας για το κοινωνικό σύνολο, αχαλίνωτης φορολογήσεως των ακινήτων (χαράτσι ΔΕΗ, Αντικειμενικές Αξίες, πολλαπλή φορολόγηση), Δασικό, ανάκληση της Κ.Υ.Α. Περιμετρικής Αίνου και Παράκτιας Ζώνης, η παροχή πολεοδομικών πλεονεκτημάτων, τροποποίηση Πολεοδόμησης Λάσσης, η συμπαράσταση στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά κ.α.
Τέλος ομόφωνα αποφασίστηκε να εκφρασθεί η ικανοποίηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής για την συμμετοχή των μελών της Ενώσεως στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 8-7-2012 και διατυπωθούν δημόσια οι ευχαριστίες των μελών σ’ όλους ανεξαίρετα τους μετάσχοντες.
   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
      ΠΑΝΑΓΗΣ Ζ. ΚΟΥΝΑΔΗΣ          ΠΑΝΑΓΗΣ Κ. ΓΕΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου