Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΣΗΜΕΡΑ Kefalonitis fiesta.12 Αυγούστου beach party



7 Αυγούστου 2012: Kefalonitis fiesta. Μια μαγευτική βραδιά για τους εορτασμούς των 10 χρόνων με αναδρομή στην ιδέα του «Κεφαλονίτη», αλλά και τις πολυάριθμες εκδηλώσεις μέχρι σήμερα... Στην εκδήλωση των εο
ρτασμών θα συμμετέχουν οι τραγουδιστές Γιώργος Σαμπάνης & Ελισσάβετ Σπανού μαζί με την ορχήστρα τους, σε μια μοναδική συναυλία – φαντασμαγορικό show που έχουμε ετοιμάσει! Σας θέλουμε όλους κοντά μας!!!

12 Αυγούστου 2012: Οι εκδηλώσεις μας ολοκληρώνονται με το καθιερωμένο beach party του kefalonitis magazine σε συνεργασία με το COSTA COSTA στο μακρύ γυαλό. Ένα μοναδικό beach party που κάθε χρόνο προσπαθεί να ξεπερνά τον εαυτό του. Οι εκπλήξεις είναι πολλές και σας περιμένουμε από κοντά για να ζήσουμε για ακόμα μια φορά μια από τις πιο δυνατές στιγμές του καλοκαιριού!!!

10 χρόνια kefalonitis: Πολιτιστικές εκδηλώσεις - Αύγουστος 2012

Πέρασαν ήδη 10 χρόνια από εκείνο το πρώτο κλικ, το Φεβρουάριο του 2002, που αποτέλεσε την επίσημη πρώτη στιγμή του kefalonitis. Την έναρξη υλοποίησης μιας ιδέας για την ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού, των αξιοθέατων του νησιού μας, αλλά και των δραστηριοτήτων των ανθρώπων του. Η ιδέα αυτή γρήγορα πήρε σάρκα και οστά, απέκτησε υποστηρικτές που ακολούθησαν αυτό το ταξίδι μας πιστά εδώ και 10 χρόνια. Σύντομα ακολούθησε και το έντυπο, που μετρά ήδη 5 χρόνια παρουσίας και που έγινε αγαπητό στους Κεφαλονίτες ανά τον κόσμο και σημείο αναφοράς για το νησί μας.

Όλα αυτά πάντα δωρεάν, με πολύ αγάπη, εθελοντική εργασία, τρέξιμο, αγωνία, αλλά και αγώνα για συνεχή βελτίωση και δραστηριοποίηση. Γνωριμίες και εμπειρίες ζωής... που έγιναν εφικτές και από τη στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων που με τις καταχωρήσεις τους στηρίξουν τις προσπάθιές μας, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων τους. Ο kefalonitis έγινε αγαπητός σε όλους εσάς, μια αγάπη που μας κράτησε κοντά σας, παρά τις όποιες αντιξοότητες, μέχρι και σήμερα. Με περισσότερες από 15 εκδηλώσεις, σημείο αναφοράς για τη νεολαία, που κατέκλεισε κάθε σημείο συνάντησης, τόσο στην Κεφαλονιά, όσο και στην Αθήνα. Και εμείς, εμψειχωμένοι από αυτή την ανταπόκριση, να προσπαθούμε να δώσουμε ότι καλύτερο με ιδιαίτερα, μικρά ή μεγαλύτερα events σε κάθε μας εκδήλωση.

Με αυτή την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων, διοργανώνουμε φέτος τις δικές μας εκδηλώσεις. Και σας καλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, δίνοντας από πλευράς μας ότι καλύτερο... Η συμμετοχή σας είναι η δύναμή μας!!! Σας χρειαζόμαστε όλους εκεί...

Ανδρέας Δεμπόνος


Πηγή: http://mykefalonia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου