Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

3η Σεπτέμβρη 2012 ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ «ΜΕΤΡΩΝ»!



(Ανακοίνωση του ΔΗΚΚΙ – Σοσιαλιστική 
Αριστερά)
Η Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη ήταν μια υπόσχεση προς τους ριζοσπάστες πολίτες μιας συγκεκριμένης παράταξης και ταυτόχρονα μια δήλωση διαθεσιμότητας, ένα ιστορικό έναυσμα στον αγώνα για κοινωνικές αλλαγές στον τόπο. Τότε, στην επαύριο της καταστροφής της Κύπρου, το ιδρυόμενο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα διακήρυττε:
 «η εθνική μας ανεξαρτησία αποτελεί προϋπόθεση για την πραγμάτωση της λαϊκής κυριαρχίας, η λαϊκή κυριαρχία αποτελεί προϋπόθεση για την πραγμάτωση της κοινωνικής απελευθέρωσης,  η κοινωνική απελευθέρωση αποτελεί προϋπόθεση για την πραγμάτωση της πολιτικής δημοκρατίας».

Σήμερα ένα μεταλλαγμένο, ψευδώνυμο σχήμα, που έχει απολέσει από καιρό κάθε επαφή με τον λαό και δεν είναι ούτε σοσιαλιστικό! ούτε κίνημα! αφού πρώτα - με αποκορύφωση τις κυβερνήσεις Σημίτη και Παπανδρέου - παρέδωσε τη χώρα στα Μνημόνια, στους ξένους επικυρίαρχους, και στις Αμερικανοτουρκικές επιβουλές στα Ανατολικά της σύνορα, ολοκληρώνει τον κύκλο του.
Πρωτοστατεί μαζί με τις άλλες δυνάμεις του παρηκμασμένου - διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Μεταπολίτευσης στην εξώθηση σε μια ιστορικών διαστάσεων ανθρωπιστική-κοινωνική και εθνική καταστροφή!
Παραβιάζει και αυτήν ακόμη την συνταγματική νομιμότητα σπεύδοντας μαζί με ΝΔ - ΔΗΜΑΡ να φυλακίσει μόνιμα τον κόσμο της εργασίας και τη χώρα στα δεσμά των τοκογλύφων - τραπεζιτών με νέα σφαγιαστικά «μέτρα» τελικών - μη αναστρέψιμων Μνημονίων.
Και το πράττει αυτό την στιγμή κατά την οποία η σημερινή Βουλή δεν έχει καμία απολύτως εντολή για κάτι τέτοιο και η θέσπισή αυτών των «μέτρων» θα σημάνει την πλήρη αναντιστοιχία και την πλήρη αντίθεσή της με την θέληση του λαού και την πρόσφατη λαϊκή εντολή. Θα σημάνει κοινοβουλευτικό πραξικόπημα!
Με αφορμή την επέτειο της προδομένης 3ης Σεπτέμβρη η οποία συμπίπτει με την ιδεολογική και ηθική αποσάθρωση του πολιτικού συστήματος εξουσίας και την σπουδή του να αποπερατώσει και ταυτόχρονα να εγγυηθεί την διαιώνιση μιας κοινωνικά και οικονομικά «Αλβανοποιημένης» και εθνικά πολυκερματισμένης χώρας-υποδείγματος της ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης και της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης,  καλούμε κάθε παλιό συναγωνιστή ή αντίπαλο που αγωνιά, κάθε ελεύθερο πολίτη αυτού του τόπου:
Ανεξάρτητα από την όποια αξιολόγηση της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη, και με βάση τα δικά του και μόνο διδάγματα, να απεγκλωβιστεί από την αδράνεια ή την υποταγή, που συνιστούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Να αποδράσει από τις άμεσες ή έμμεσες επιρροές του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος εξουσίας. Να συμπαραταχτεί ενεργά με τις Αντιμνημονιακές δυνάμεις και την Αριστερά με σκοπό ένα νικηφόρο Λαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο δημοκρατικής Εξέγερσης και ανατροπής της συνταγματικής εκτροπής των «μέτρων» και της ξένης κατοχής. Εξέγερσης για μια νέα - ριζικά διαφορετική - πολιτική εξουσία στη χώρα.
                                                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου