Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Αυγουστος 2009



Η μοιραία πτήση ξεκίνησε στις 12.45 το μεσημέρι από το Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το σήμα ανέφερε φωτιά στη γνωστή μεριά στο Κατελειό , στη πρώτη στροφή.

Σε αυτό το σημείο κάθε χρόνο μπαίνει φωτιά. Είναι ανάμεσα σε ενοικιαζόμενα studios, ξενοδοχεία και βίλες . Είναι ένα από τα σημεία που οι ανώνυμοι εμπρηστές χρησιμοποιούν συνέχεια και συνέχεια χωρίς ποτέ να συλληφθούν.

Η πτήση ήταν χαμηλή, το φτερό μπερδεύτηκε στα καλώδια του πυλώνα της ΔΕΗ και κόπηκε, έπεσε στην αυλή εντός σπιτιού.

Ο Στέργιος Κωτούλας, αντιλήφθηκε ότι κινδύνευαν άμεσα άνθρωποι, ντόπιοι και τουρίστες, κάνει απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει τα σπίτια, και τα καταφέρνει με αντάλλαγμα τη δική του ζωή.

Το σκάφος συνετρήβει έξω από την αυλή ξενοδοχείου χωρίς να κινδυνέψει κανένας πολίτης. Κανείς εκτός από αυτόν τον ίδιο.. Η συντριβή ακαριαία, ακολούθησε η έκρηξη των καυσίμων...Το τέλος μες τις φλόγες.

Η τελευταία πτήση είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία. Δεν κινδύνεψε κανένας πολίτης, μόνο που χάθηκε ένας πυροσβέστης.. Ένας άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο, διακριτικός, σεβαστικός, χαμηλών τόνων, πρόθυμος να βοηθάει, να απαντάει σε ότι τον ρωτάγαμε.

Ο Διοικητής Στέργιος Κωτούλας έφυγε , πέταξε μαζί με το αεροπλάνο του. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά για εναν πρώην ΦΑΝΤΟΜαν, για έναν ήρωα που έβαζε πάνω από τη ζωή του, τον απλό πολίτη.

Καλό ταξίδι κύριε Διοικητά! Οι ουρανοί είναι δικοί σου!
ΠΑΤΗΣΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ  ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου