Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΩΡΑ 10.00 ΜΜ -Μεγάλη φωτιά στο ΚαπανδρίτI

 ι
http://1.bp.blogspot.com/-8qFiPdT-98Y/UAqfOseAiVI/AAAAAAAATaU/lXY76PRdu3w/s1600/FOTIES-26_450x.jpg 
 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!
 http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=31902&Itemid=38
7.00 ΠΜ  Αρχισαν να πετούν τα pzl, τα δυο αεροπλάνα απο το αεροδρόμιό μας. Η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη για όλη την περιοχή.  Πυροσβεστική, εθελοντές, υδροφόρες δώσανε μεγάλη μάχη. 
 1.00 πμ
Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Βαγγέλη Ανδρεάτο υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, μας είπε ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη φωτιά σε πολύ δύσβατο σημείο. Η υπηρεσία συγκέντρωσε πέντε υδροφόρες απο τις περιοχές αλλά είναι πολύ δύσκολη η προσέγγιση στην χαράδρα.
Σπίτι δεν κινδυνεύουν προς το παρόν. 
10.15 μμ
Γύρω στις 10.00 μμ κάτοικοι του χωριού Καπανδρίτι καθόντουσαν στην Πλατεία του χωριού τους απολαμβάνοντας το δροσερό αεράκι από τον Αίνο, όταν διαπίστωσαν φλόγες στην λαγγάδα κάτω απο το χωριό τους. Σε ένα απο τα πιο δύσκολα και δύσβατα σημεία στην περιοχή "Σπάρους", ανάμεσα στα χωριά Καπανδρίτι - Ξενόπουλο.
Η πυροσβεστική πήγε αμέσως στο χωριό αλλά είναι αδύνατη η προσέγγιση του σημείου, νύχτα δεν πετάνε ταπυροσβεστικά αεροπλάνα.  Η φωτιά θα φάει ότι μπορεί μέχρι το πρωί που θα αρχίσουν οι πτήσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπαρχει κίνδυνος για το χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου