Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ

 Η Γέφυρα σύντομα  θα τελειώσει  , στην κυκλοφορία θα δοθεί όμως μετά από 10 ημέρες περίπου!!
Σχολιασμοί έχουν γίνει και σε μια αναρτησή μου με θέμα την Αβυθο,, σε σχολιασμό του καλού τακτικού αναγνώστη Αρις!  Εχω μπερδέψει τον κόσμο τελευταία σε πια βάρκα πατώ ,,όπως με ρώτησαν το βράδυ.  Εγώ απλά θα ευχαριστήσω  σε συνάρτηση μια άλλη αναρτηση ότι όλοι με εκμεταλεύονται,, τον Ανδρεα Ζαπάντη,,, για την πολιτική του παρουσία ως σήμερα, τον Κώστα Ζαπάντη προπάντων για τα έργα των δύο ετών θητείας του, τον Μάκη Μεταξά για  την υπόθεση με τα Αρχαία στους Πρόννους και ότι θα ακολουθήσει,,   Τον Παπαδάτο Νικο για την εναρξη στο θέμα δεκαετιών λύσης του προβλήματος γέφυρας,   φυσικά τον Δήμαρχο Παριση που μετα την πίεση από τον Σύλλογο γονέων Δημοτικού ,  και για την σημερινή εξέλιξη  που πήρε το θέμα και με την συνεχή επιμονή του Σπυρονικόλα Σολώμου  ειδικά  το τελευταίο διάστημα!
Τον Πρόεδρο Νόντα Κουστουμπάρδη  ,,τελευταίο πρόεδρο κοινότητας Πόρου  Ελειου -Πρόννων σαν πρωην δήμο  ,,,πρώτο   και σαν δημ. κοινότητας  Κεφαλλονιάς, και λογικά πρώτο Πρόεδρο της Ομηρικής Ιθάκης!
Υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να ευχαριστήσω,,αλλά θα γίνω  πολύ  κουραστικός!  Τα έργα στην Δημοτική κοινότητα συνεχίζουν  ασταμάτητα  και ξανά  συγχαρητήρια για το ζήλο  που εχει δείξει  στο λίγο καιρο αντιδημαρχείας του ο κύριος Σολωμος ,, και εγώ θα ειμαι  παρον να τα καταγράφω.. !! Εχει  και   αρκετό Καύσωνα και το πύρινο μέτωπο πρέπει να  κλείσει ,, έρχονται και Πανηγύρια,,,,  και θα μας κοροϊδεύουν.
Μετά την μπειλυ,, πρέπει να φτιάξουμε  την γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ μας που είναι ανέξοδη!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου