Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

THN KYΡIAKH TΡEXOYME!!!!!


Αγώνας δρόμου “Φωκάτα 2012″


Αγώνας δρόμου “Φωκάτα 2012″
Την Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 τρέχουμε όλοι στα Φωκάτα
Ο Α.Ο. Φωκάτα σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνει την Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 αγώνα δρόμου στα Φωκάτα, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και παιδικοί αγώνες στην μνήμη του πάτερ Μιχαήλ Φωκά. Αφετηρία και τερματισμός είναι η εκκλησία του Αγ. Ιωάννη στα Φωκάτα.
Με στόχο εφικτό και ψυχαγωγικό, με προσφορά στην υγεία μας, σωματική και ψυχική, ας τρέξουμε ή ας περπατήσουμε για να συμμετέχουμε και να τερματίσουμε στον Αγώνα Δρόμου Φωκάτα 2012.
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διαδρομή 50μ. 

για τους λιλιπούτιους αθλητές
- ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ)
Διαδρομή 550μ.
Εδώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε μια διαδρομή 550 μέτρων για την χαρά της συμμετοχής.
- ΑΓΟΡΙΑ 7- 10 ΕΤΩΝ, – ΚΟΡΙΤΣΙΑ 7 – 10 ΕΤΩΝ
- ΑΓΟΡΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ, – ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ
Διαδρομή 5 km περίπου (5.250 km ακριβώς)
- 13-18 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, – 13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
- 19- 30 ΕΤΩΝ ΑΝΤΡΕΣ, – 19-30 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
- 31-40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, – 31-40 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
- 41-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, – 41-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
- 51 + ΓΥΝΑΙΚΕΣ, – 51+ ΑΝΔΡΕΣ
Πιο συγκεκριμένα, απο το προαύλιο του Αγ. Ιωάννη Φωκάτων δεξιά ακολουθούμε κατηφορικό δρόμο 150μ. Στρίβουμε δεξιά όπου διανύοντας μια απόσταση 250μ άσφαλτο και 800μ χωματόδρομο (ομαλή διαδρομή) φθάνουμε στο τέλος του χωματόδρομου. Στρίβοντας δεξιά στην άσφαλτο (ενετική οδός) και μετά από 200μ. περίπου στρίβουμε πάλι δεξιά ανηφορίζοντας για τον κεντρικό δρόμο Λακύθρας, τον οποίο διασχίζουμε έως την πλατεία, όπου στρίβοντας δεξιά, κατηφορίζουμε φθάνοντας στα Φωκάτα όπου τα τελευταία 150μ. είναι ανηφορικά για τον τερματισμό στον προαύλιο χώρο του Αγ. Ιωάννη.
Σε όλη τη διαδρομή θα προσφέρονται νερά και μετά το πέρας του αγώνα θα μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη ενέργεια με γλυκά – χυμούς σε ειδικό μπουφέ.
Διαδικασία συμμετοχής
Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μικροί-μεγάλοι παρακαλούνται να βρίσκονται στον στην εκκλησία Αγ. Ιωάννη στις 18.00 το απόγευμα την Κυριακή 1η Ιουλίου για την εγγραφή τους. Απαραιτήτα να φέρουν μαζί αστυνομική ταυτότητα, ενώ οι ανήλικοι να συνοδεύονται από κάποιον κηδεμόνα.
Υπογράφουμε άπαντες στην γραμματεία δήλωση ότι η ευθύνη για ενδεχόμενα θέματα υγείας που τυχόν προκύψουν βαρύνει τους συμμετέχοντες και όχι τους διοργανωτές.
Για τα παιδιά έως 18 ετών υπογράφει ο κηδεμόνας.
Οι απονομές θα λάβουν χώρα ακριβώς μετά το πέρας του αγώνα.
Για τα αυτοκίνητα υπάρχει αρκετός χώρος για parking.
Μετάλλια θα πάρουν οι τρείς πρώτοι νικητές για κάθε κατηγορία, ενώ όλοι οι  συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.
Στον αγώνα θα συμμετέχει ο νεοσυσταθείς σύλλογος δρομέων Κεφαλονιάς με τους αθλητές του, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η συμμετοχή των προέδρων ΑΟ.ΦΩΚΑΤΑ  Νίκου Φωκά και ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ  Κωνσταντάκη Άγγελου.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας : ΑΒ Βασιλόπουλος, Αντιπροσωπείες Νίκου Φωκά, Ιχθυόσκαλα Κεφαλληνίας και Χρυσοχοείο Φωκάς.
Ευχαριστούμε επίσης για την ουσιαστική συμβολή τους: Την Τροχαία Αργοστολίου , την Δημοτική Αστυνομία, τους Εθελοντές Σαμαρείτες, τους ιατρούς  Κουρή Γεώργιο , Φαραντάτου Βιβή, Μοσχόπουλο Νικόλαο  και τους γυμναστές – μέλη της γραμματείας του αγώνα.
 Κυριακή 1η Ιουλίου και ώρα 18.00 ΟΛΟΙ  στην εκκλησία του Αγ.Ιωάννη στα Φωκάτα
Για την οργανωτική επιτροπήΦωκάς Νίκος
Φωκάς Διονύσης
Φωκά Αικατερίνη

ΠΗΓΗ  E-KEFALONIA.NET

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ σημαντικό να διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις και δραστηρίοτητες! Και μπράβο σε όλους τους χορηγούς ΑΒ Βασιλόπουλος, Αντιπροσωπείες Νίκου Φωκά, Ιχθυόσκαλα Κεφαλληνίας και Χρυσοχοείο Φωκάς που ενισχύουν τέτοιες προσπάθειες. Είναι πολύ σημαντικό μια εταιρεία να δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή