Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Let's GO IONIO

ANANEOMENO:  ΑΡΙΣΤΕΑ Χα
To let's go IONIO πάει πάρα πολύ....ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς....σήμερα μας ενημέρωσε πελάτισσα μας, ότι 6 άτομα επικοινώνησαν μαζί της για κράτηση στα ενοικιαζόμενα της.....αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβεβαιώση και διαφήμιση για εμάς.....σας ευχαριστούμε....



Το e-kefalonia.net είναι ένα ηλεκτρονικό portal με μεγάλη θεματολογία, το οποίο ασχολείται με τα τεκταινόμενα της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης καθώς και με την τρέχουσα επικαιρότητα . Τους τελευταίους μήνες έχει ραγδαία άνοδο σε επισκεψιμότητα τόσο στα νησιά μας, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συγκεκριμένα, έχει πάνω από 2000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως με 5000 χιτς.

Ελπίζουμε να σας αρέσει και να αποτελέσει την καθημερινή σας επιλογή ενημέρωσης...
Για περισσότερες πληροφορίες υπεύθυνη διαφήμισης είναι η Αριστέα Χαριτάτου (698-6831280).

Το e-kefalonia υποδέχεται στην παρέα του το "Let's go Ionio". Εσείς μας το ζητήσατε και εμείς το δημιουργήσαμε.
Το "let's go Ionio" είναι ένας χώρος όπου φιλοξενεί τα καταλύματα σας. Έχετε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχείο ή καλοκαιρινή επιχείρηση και θέλετε να το προβάλλετε σε όλο τον πλανήτη; Σας έχουμε την λύση, με ένα σούπερ οικονομικό πακέτο, που όμοιο του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ρωτήστε μας...

Προσφέρουμε:

-Παρουσίαση του καταλύματος σας με 5 φωτογραφίες (αν δεν έχετε τις βγάζουμε εμείς), πλήρη στοιχεία για την θέση, το email, τα τηλέφωνα σας και όσοι διαθέτε ιστότοπο, παρέχουμε και την δυνατότητα με το που κλικάρει ο επισκέπτης να μπαίνει κατευθείαν στο δικό σας site.

-Εγγυόμαστε ότι η διαφήμιση σας σε εμάς θα προβληθεί και εκτός ορίων μας (εκτός Κεφαλονιάς). Το e-kefalonia το επισκέπτονται καθημερινά σε Αμερική, Αφρική, Αυστραλία, Αγγλία. Το έχουμε αποδείξει με τα ρεπορτάζ μας και από το εξωτερικό.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να μας ρωτήσετε....Η ερώτηση δεν κοστίζει!


Σας ευχαριστούμε
Η ομάδα του e-kefalonia
Π. Φωκάς - Α. Χαριτάτου - Γ. Κουλουμπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου