Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

EURO 2012 «Φτωχοί Ελληνες, δεν σώζεστε»


Οι Γερμανοί περιμένουν με ανυπομονησία το ματς με την Ελλάδα με τον γερμανικό Τύπο να «κράζει», να προκαλεί και να ειρωνεύεται τους Ελληνες. Στην Γερμανία παρακολουθούν καθημερινά τα γεγονότα στηνΕλλάδα, όχι μόνο τα αθλητικά, αλλά και τα πολιτικά. Η μοίρα έφερε Γερμανία και Ελλάδααντιμέτωπες την Παρασκευή στα προημιτελικά του Euro και όπως είναι λογικό όλα γυρίζουν γύρω από αυτό το ματς!...
Η γερμανική εφημερίδα «Hamburger morgenpost»κυκλοφόρησε σήμερα έχοντας στο πρωτοσέλιδο της (!) τους Έλληνες φιλάθλους να πανηγυρίζουν στην Πολωνία, με τίτλο: «Griechen wollen uns leiden sehen» πουσημαίνει: «Οι Έλληνες θέλουν να υποφέρουμε» και δεν έχουν και άδικο.
Στο ρεπορτάζ των μέσα σελίδων κυριαρχεί το... σύνθημα: «Φέρτε μας την Μέρκελ» με φωτογραφίες από τις ελληνικές απόκριες όπου η Ανγκελα Μέρκελ καίγεται ως καρνάβαλος με το δημοσίευμα να αναφέρει πως: «Οι Έλληνες ψάχνουν εκδίκηση καθώς είναι πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Για τους Έλληνες είναι ένας αγώνας στον οποίο θέλουν να θεραπεύσουν την πληγωμένη ψυχή του λαού τους– τουλάχιστον για λίγο. Είναι μια βραδιά που θέλουν να κάνουν την πανίσχυρηΓερμανία να υποφέρει - όσο το δυνατόν περισσότερο, ενδεχομένως και βίαια».
«Όλο μας το χρέος για ένα βράδυ με την κυρία Μέρκελ»
Οι Γερμανοί στη συνέχεια κάνουν λόγο για δηλητηριώδη ατμόσφαιρα από τους Έλληνες που έχουν μπλουζάκια που γράφουν: «Όλο μας το χρέος για ένα βράδυ με την κυρία Μέρκελ» είναι η πιο ανήθικη προσφορά, όπως την χαρακτηρίζουν. ΤουςΓερμανούς... πείραξαν και οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος για την δημοκρατία, τις επιστήμες και τα μαθήματα που είπε σεΒρετανό δημοσιογράφο, όταν τον ρώτησε για την καγκελάριοΜέρκελ.
Οι προκλήσεις και ειρωνείες της Bild
Η «Bild», πάντως, συνεχίζει να... προκαλεί (δείτε την υπόλοιπη ανάρτηση στο φιλικό εκ Κέρκυρας  http://shark24.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου