Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Νικόλας εντυπωσίασε τους εκπαιδευτές του στο campus της ΝΑSA


 
 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/181168_2200151020558_1494393857_n.jpg
ANADHMOSIEYSH  ΑΠΟ  ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS 
Τα νέα από τον Νικόλα είναι πολύ ευχάριστα. Ο μικρός Κεφαλονίτης , ερασιτέχνης αστρονόμος, Νικόλας Κολαϊτης,  βρίσκεται ήδη στην κατασκήνωση της ΝΑSA συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Αν και η κατάσταση είναι άκρως ανταγωνιστική για τον Νικόλα μας καθώς στην ομάδα συμμετέχουν παιδιά απόφοιτοι Λυκείων και ο δικός μας είναι μόλις  14 ετών!! έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των εκπαιδευτών και μια πρόταση : να επιστρέψει το 2013 στο campus της ΝΑSA ως πληρωμένος εκπαιδευτής!!!     Όπως καταλαβαίνετε η Ελλάδα χάνει τον Νικόλα , η ΝASA του προσφέρει σε ηλικία 14 ετών μια  μεγάλη ευκαιρία!   
Μπράβο Νικόλα!!



Καλημερα! Τα νεα που εμαθα σημερα...Ο Νικολας ειναι προχωρημενος και προχωρα χωρις κανενα προβλημα με τα project και τη φυσικη κλπ, τους εχει κανει εντυπωσει γιατι ειναι μονο 14 χρονων και τα αλλα ολα το φθινοπωρο ξεκινανε πανεπιστημιο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ με το παθος του για αυτο το 'πραγμα'. Να ειναι καλα και ο Κ. Κουρης που φροντιζε και υποστηριζη το μαθητη Νικολα...Ηδη του ειπανε να γυρισει του χρονου σαν πληρωμενος intern!!!!!! Μα ειναι μικρος βρεεεεεεεεε...αυτα τα νεα... φιλακια και ευχαριστω ολους που μας υποστηριζουν... και μας φροντιζουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου