Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Είναι στην ελίτ και θα μείνει εκεί


Η Εθνική μας ομάδα με την παρουσία της στο Euro 2012, απέδειξε πως δίκαια ανήκει στην ελίτ των Ευρωπαϊκών δυνάμεων του ποδοσφαίρου και θα παραμείνει εκεί με την συμμετοχή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014


ENA ΠOΛΥ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ  ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΤΟ  ΦΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:::
ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 5-4 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ 3  ΓΚΟΛ!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  SPORT24
Η Ελλάδα κόντρα στις ομάδες που αντιμετώπισε δεν είχε να προσφέρει θέαμα, αλλά την ουσία. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με την υπερδύναμη και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Γερμανία, η ομάδα του Σάντος εκτός από κάποια διαστήματα τα πήγε πολύ καλά.

Αντίπαλοι η συνδιοργανώτρια του Euro Πολωνία, η Τσεχία και η πολύ καλά δουλεμένη και ποιοτική ομάδα της Ρωσίας.
Η Ελλάδα, όχι μόνο δεν φοβήθηκε (με εξαίρεση τα πρώτα 20λεπτα, με Πολωνία και Τσεχία), αλλά παίζοντας ποδόσφαιρο ουσίας πήρε αυτό που ήθελε και παρέμεινε μέσα στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Άλλωστε μην ξεχνάμε πως σε αυτά τα τουρνουά στην τελική φάση δεν μετράει το θέαμα, αλλά η ουσία. Η Ελλάδα πήρε τέσσερις βαθμούς και την πρόκριση στα προημιτελικά.
Την στιγμή που η πιο θεαματική ομάδα (από άποψη υλικού και ποιότητας παικτών) η Ολλανδία δεν κατάφερε να πάρει βαθμό και τερμάτισε την τελευταία θέση του Β' ομίλου.
Μόνο και μόνο αν κάποιος αναλογιστεί το τι έχει καταφέρει η Ελλάδα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας και με τις ατυχίες (τραυματισμοί παικτών), αλλά και με αδικίες (διαιτησία), τότε μόνο περήφανος μπορεί να αισθάνεται.
Η Εθνική μας ομάδα, δεν είναι ο περίγελος της Ευρώπης. Αντίθετα, είναι μια από τις κορυφαίες δυνάμεις, η οποία έχει μια κατάκτηση Euro (2004), μια συμμετοχή στους "8" της ίδιας διοργάνωσης (2012), μια ακόμη συμμετοχή σε Euro (2008), μια συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2010) και μια συμμετοχή σε Κύπελλο Συνομοσπονδιών (2005).
Και όλα αυτά σε διάστημα οκτώ ετών! Μπορεί λοιπόν κανείς να μην είναι υπερήφανος για το κατόρθωμα της "Γαλανόλευκης"; Φυσικά και όχι και από την στιγμή μάλιστα που μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια υπάρχει μεγάλη προοπτική για δύο ακόμη συμμετοχές.
Αρχικά στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και εν συνεχεία στα γήπεδα της Γαλλίας για το Euro 2016.
Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος από το Σάββατο (23/6) κιόλας που επέστρεψε η αποστολή από την Βαρσοβία έχει στο μυαλό της τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2014 και όχι άδικα.
Αυτό άλλωστε πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Μόλις τελειώνει μια διοργάνωση με πολύ όμορφο τρόπο, αμέσως το μυαλό πρέπει να βρίσκεται στην επόμενη.
Αυτό το κάνει η Εθνική μας τα τελευταία οκτώ χρόνια και θα το κάνει και τώρα. Το Ελληνικό πειρατικό που έκανε μια στάση στο Γκντανσκ, ετοιμάζει τα πανιά για το επόμενο ταξίδι του στα γήπεδα της Βραζιλίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου