Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν δυο Αλβανοί για τον ξυλοδαρμό του εστιάτορα στον Κατελειό


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελειού-Πρόννων

Συνελήφθησαν δυο Αλβανοί για τον ξυλοδαρμό του εστιάτορα στον Κατελειό






ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  E-KEFALONIA.NET
Συνελήφθησαν, δυο Αλβανοί, που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του εστιάτορα, στην περιοχή του Κατελειού.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Δ/νση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αναφέρονται τα εξής:
Χθες (25-06-2012) το βράδυ συνελήφθησαν στο Κατελειό Κεφαλονιάς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελειού- Πρόννων, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 33 ετών για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Όπως είχαμε γράψει, χθες το απόγευμα νεαρός (πιθανόν Αλβανικής καταγωγής) περνούσε έξω από το μαγαζί, γνωστού εστιάτορα στο Κατελειό. Ο νεαρός σήκωσε σκόνη έξω στο μαγαζί με αποτέλεσμα ο εστιάτορας να διαμαρτυρηθεί. Και ενώ το συμβάν έληξε χωρίς να σημειωθεί καμιά άλλη λεκτική διένεξη, το βράδυ ο νεαρός κάλεσε και άλλους συντοπίτες του και περίμεναν στο παρκινγκ το επιχειρηματία. Με το που έφθασε, με κινηματογραφική ταχύτητα και …επαγγελματισμό, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν με δολοφονική πρόθεση να το γρονθοκοπούν ανελέητα. Όπως είπε στο e-kefalonia.net κάτοικος της περιοχής οι νεαροί πρέπει να ήταν Αλβανοί περίπου 6 με 7 άτομα.
Μετά από ελάχιστά λεπτά και ενώ ο μαγαζάτορας ήταν αιμόφυρτος στο έδαφος, οι νεαροί – εγκληματίες έφυγαν με δύο αυτοκίνητα προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο γνωστός μαγαζάτορας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Σήμερα έχει περάσει από αναλυτικές εξετάσεις που δείχνουν πολλαπλά κατάγματα.
Πριν από λίγο τον άτυχο Κεφαλλονίτη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της «Χρυσής Αυγής», ενώ σε ολόκληρη τη Κεφαλονιά υπάρχει οργή για τα κακοποιά στοιχεία που κλέβουν και σκορπούν το τρόμο στη γύρω περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονος φόβος μήπως αναβιώσουν σκηνές όπως αυτές μετά τη δολοφονία του άτυχου ζευγαριού των Άγγλων, πριν περίπου 10 χρόνια, και ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία της Κεφαλλονιάς.
Οι φωτογραφίες είναι από το katelios.blogspot.com
sumplokh_kateleios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου