Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

δελτιο τυπου της ΕΠΣΚΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την ετησία Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚΙ που πραγματοποιήθηκε χθες 5/6/2012, δεύτερη ημέρα συνεδρίασης αφού στις 4/6/2012 δεν υπήρξε η απαιτούμενη από το Καταστατικό απαρτία, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΚΙ που υποβλήθηκαν σε αυτήν και οι οποίες είναι οι κάτωθι:

  1. Όλες οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας να μετάσχουν υποχρεωτικά σε ένα από τα Πρωταθλήματα Υποδομής που θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. την περίοδο 2013-2014
  2.  Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δεύτερου ποδοσφαιριστή κάτω των 18 ετών σε όλες τις κατηγορίες των Πρωταθλημάτων που θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. την περίοδο 2012-2013
  3. Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των σωματείων της Α’ και Β’ Κατηγορίας στους αγώνες Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ελλάδος, Α’ Φάσης, 2012-2013
  4. Όλοι οι αγώνες στην Α’ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ελλάδος, περιόδου 2012-2013 θα είναι διπλοί εκτός του τελικού αγώνα.
  5. Προκειμένου να ενισχυθούν τα Πρωταθλήματα της Ένωσής μας και να υπάρξει μεγαλύτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, όσες ομάδες ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες κατάταξης, θα προαχθούν στην αμέσως ανώτερη κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη κατηγορία ανέρχονται τα σωματεία Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΣΑΜΗΣ και Α.Ο. ΙΘΑΚΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ. Στη δεύτερη κατηγορία ανέρχονται τα σωματεία Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ, Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ και Π.Ο.Ο.Κ.Α.Π. ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ. Τα ανωτέρω θα ισχύσουν φυσικά μετά την έγκριση από τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ, προς την οποία θα υποβληθούν άμεσα.
Επίσης, ομόφωνα ενεκρίθησαν σύμφωνα την ημερήσια διάταξη ο οικονομικός και Διοικητικός απολογισμού 2011 και ο οικονομικός προϋπολογισμός 2012.
Τέλος, επικυρώθηκε η απόφαση για την ανάθεση διεξαγωγής του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Α’ Φάσης,2012-2013, στο Δήμο Ιθάκης, κατόπιν κοινού γραπτού αιτήματος με το σωματείο ΑΟ ΙΘΑΚΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ασφαλώς να υπάρξει αδειοδότηση του γηπέδου Ιθάκης από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου